Új hozzászólás Aktív témák

  • C. s.

    addikt

    válasz vorosmarti #13985 üzenetére

    Tudom, köszönöm, nincs is most fönt, de a nyelvbeállítás miatt állítólag kellene. :) A GOG fórumán ezt írták pár más lehetőség mellett, ami szintén nem működik.

    wrongduke:

    Most direkt elindítottam a telepítést, hogy meggyőződjem róla, mi is a helyzet, mivel nem rémlett, hogy kérdezte volna:

    (Nem szoktam a C:-re telepíteni.)
    Mielőtt ide eljut, azt kérdezi csak, hogy a telepítés alatt milyen nyelvet lássak. Talán ez volna az a lehetőség?

    Ez nemcsak a telepítés közbeni helyzetre vonatkozik, hanem a játék nyelvére is? Akkor bajban vagyok, mert a magyart alapból nem tartalmazza, azt utólag kell fölrakni.

    Nem úszom meg azt a bolhás klienst, már sejtem. Remélem javítottak rajta, mióta legutóbb telepítve volt. :(
    Vagy gyakorlom majd az angolt. :D

    zümzümm:

    Szia!

    Volt olyan régi, eredeti játékom DVD-n, aminek hiányzott valami DirectX 9c fájl, de nem szólt volna... Telepítettem a DX9c-t, és megoldotta. Nem mondom, hogy nálad is ez a baj, de majd erre is figyelj oda, ha nincs rendben.

    Ha pedig új játékot vennél, megfontolhatnád, hogy DRM-menteset vásárolj, mert ahhoz nem kell semmi kliens vagy külső aktiválás, ami akkor rossz, ha olyan cégtől függesz, amelyik lehúzta a rolót (pl. Desura). Persze az is lehet, hogy még 100 év múlva is lesz Steam. Legyen is, mert egy csomó játékom van tőlük. :D A kedvenceimet szeretem DRM-mentesen tudni, biztos, ami biztos. Ugyanakkor a Steam nyújt egy csomó szolgáltatást is, amit sokan szeretnek, és a DRM-mentes játékok nélkülözik. Egy jótanács: kerüld a Gamersgate-et, én most szívok miattuk. A GOG jó.

Új hozzászólás Aktív témák