Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GypsFulvus2

    őstag

    Üdv Urak!
    Egy problémám lenne. Az MSI Z68 GD65 (B3) típusú alaplapomban kicseréltem a core i5 2500K processzort egy i7 2600K-ra. Az újraindítás után felismerte a procit, minden rendben volt, de a szokásos egy hosszú pittyenés után egy rövid, majd két nagyon rövid pittyenés hallatszik. Minden bekapcsoláskor. Valami ilyesmi:

    PITTY----pitty--pi-pitty (elnézést ennél jobban nem tudom leírni :B ) A kötőjelek a pittyntések közötti szünetek hosszával arányosak.
    Ezek után a gép normálisan elindul, sem a BIOS-ban (UEFI) sem a CPU-Z-vel, sem az MSI Control Center programmal, sem a Windows erőforrásfigyelővel, sem a Catalist Control Centerben nem látok semmi rendellenességre utaló jelet, értéket. A hőmérsékletek is normálisak, mind a CPU mind a GPU esetében.Ezen az oldalon azt találtam, hogy AWARD BIOS esetében: "1 long, 2 short: Video adapter error- Either video adapter is bad or is not seated properly. Also, check to ensure the monitor cable is connected properly" A VGA-m elvileg rendesen fekszik a PCI-aljzatban, kábel rendben.
    Van valakinek ötlete, mi okozhatja ezt? A gép látszólag hiba nélkül működik.

    [ Szerkesztve ]

    "Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

Új hozzászólás Aktív témák