Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbg
senior tag
válasz
Donki Hóte #6 üzenetére
Mifelénk ezek a tippek, hogy "Software Aus Pakistan", esetleg "Sammelplatz Arbeitslose Physiker", ilyesmi...
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Donki Hóte #6 üzenetére
Hans az alapító Jánosként látta meg a napvilágot Sáp-on még a 40-es években, majd a matek/villmérnök szak elvégzése után dobbantott nyugatra
-
Colomb
tag
válasz
Donki Hóte #6 üzenetére
A német verzió (nemet vállalat)
-
-
martongunar
tag
Nekik van az a jó kis vállalatirányítási szoftverük, amit "Hana" verzióra frissítettek és emiatt több nagyvállalatnál is komoly fennakadások voltak/vannak?
-
btprg
senior tag
válasz
Donki Hóte #3 üzenetére
https://en.wikipedia.org/wiki/SAP
"It was founded in 1972 as a private partnership named Systemanalyse und Programmentwicklung (System Analysis Program Development). SAP GbR became in 1981 fully Systeme, Anwendungen und Produkte in der Datenverarbeitung (Systems, Applications and Products in Data Processing) abbreviated SAP GmbH after a five-year transition period beginning in 1976."
-
Valaki árulja már el, hogy az SAP név az minek a rövidítése, milyen szavak kezdőbetűiből jön össze
-
gabor7th
addikt
"a felhős üzletága sokat nyer majd az AI-befektetéseken."
Igen, az "AI" igazából nem AI és az egész AI "örület" igazából főleg a felhő előfizetések szerzéséről szól... csak már az "olcsó lesz nyugi" ígérete nélkül.
-
E.Kaufmann
veterán
A Novo-ról jutott eszembe, hogy először 96-ban hallottam róluk egy fogyi
és cukorbeteg táborban, ahol szerencsére, mint nem érintett (én meg egy másik srác képviseltük a dagadtakat, a többiek sajnos gyerekkori cukorbetegek voltak, általában normál testalkattal), láthattam NovoPen-t, hogy nem orvosi injekciós tűkkel kell szenvedni hanem van már rá kulturált(abb) megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
it Megelőzte a Novo Nordisket az SAP a piaci értéke alapján.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Black & Decker töltőt keresek
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest