Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó ez az önfelcummantás, esetleg független szakértőket is megkérdeznének a témában?
Amúgy meg lehet biztonságos, ha egy teljes generáció csak úgy leég az alaplapban. Tűzvédelmi szakvizsgán megbuktak.
-
Reggie0
félisten
válasz
Dr. Romano #9 üzenetére
Pont ez jutott nekem is eszembe.
-
The floor here is made out of floor. Obviously.
-
huhh, megnyugodtam.
-
azbest
félisten
Nyugi, a 737NG esetén az FAA vizsgálatának eredményét a tervekben és engedélyeztetésben szerepló precíziós cnc kivágás helyett lemezollóval vagdosott és összetaknyolt és szétszakadó strukturális elemeknél a Boeing ügyvédje írta, az faa tudományos tanácsadója pedig aláírta. Tömören: "ezt így szokás".
-
mumtaz
senior tag
Valahogy a Boeing 737-MAX-ok tervezési hibája jön elő bennem. Amikor az FAA hülye volt a rendszer minősítéséhez, hogy engedélyezzék, erre megkérték a Boeing mérnökeit, hogy biztonsági minősítsék a saját terméküket.
-
-
Dr. Romano
veterán
-
-
Naná, hogy a legbiztonságosabb. Mire felfedezik a biztonsági problémát, már nem is kell vele foglalkozni, mert leég a proci.
Ők megoldották a "hardveres javítás egy szoftver hiába" feladatot.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mindeközben még mindig nem tudjuk, hogy mit is csinál az Intel procikban az állandóan működő Manadgement Engine a háttérben... (meg persze AMD-nél is ez a helyzet a PSP-vel)
Szóval ez egy remek jelentés a biztonságról, de ha kemény papírra nyomtatják akkor még törlésre sem alkalmas.
-
Az én biztonsági riportom (Helóka, kedves PH!-s szerző, magyarul ez a szó egészen mást jelent!) szerint én vagyok a legbiztonságosabb.
"Nem vagyok sznob. Kérdezzenek meg bárkit! Úgy értem, bárkit, aki számít."
-
tibaimp
nagyúr
Ezt inkább egy független cégnek kellene elvégezni, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat elintézte a Qualcommot, az AMD-t, az NVIDIA-t és az ARM-ot is.
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Újszerű, garanciás (2025.10.26) iPad Mini 7 128GB space gray + sage Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Samsung Galaxy Z Flip 3 5G. 8/256GB
- Dell Inspiron 7386 Ultrabook i7/16GB/240GB SSD/Magyar/Érintőkijelző!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest