Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz tomcsi23 #3466 üzenetére

    Áh, fenéket. A többiek mennek retek lassan. Rég nem vezettem ennyit (150km) mezei kétsávos főúton, de emlékeim szerint azért 90-nel még lehet menni... Na itt most olyan 60-80 volt az átlag! Nem győztem előzni a 80 éves öreglányokat, meg a telefonáló német sofőröket...
    De egyébként élveztem.

    Amúgy az egyik előzést lazán 5.-ben 100-nál kezdtem meg... Aztán egy kicsit nyomtam volna rá padló közelébe hogy gyorsuljon tovább, erre elkezdett akadozni. Ilyen kis mini rángatózások és a sebesség nem növekedett. Olyan, mintha kihagyott volna a gyújtás... Nemtom mi ez de már többször csinálta, úgyhogy megy szervizbe lassacskán. Észrevettem hogyha nem elég nagy a fordulat és úgy nyomok rá nagyobb gázt akkor (néha) ezt csinálja. Ha szépen fokozatosan gyorsítok akkor nincs ilyen. Fingom sincs mitől.

    Amúgy tapasztalatom alapján a 80-120 4.-ben jobban feküdne az autónak mint a 0-100. Épp az előbbi probléma kapcsán hazafelé a 4 sávoson kicsit megtoltam neki... na meg mert felb...ta az agyamat egy idióta német aki a 4 sávoson 80-nál(!) nem volt hajlandó lemenni előlem így jobbról kellett megelőzzem..
    Na szóval akkor nyomtam neki 4.-ben szépen és igen jól ment. Nem volt gyújtáskihagyás pedig direkt játszottam vele, kis padló aztán felenged vár... majd megint padló. És elég szépen gyorsult.
    Mármint benzines 1.8-as létére.

    Na mindegy a lényeg az, hogy sajnos nem megy úgy ahogy szeretném. :) Ahhoz dízel kellett volna, de saját magához képest elég jó. Csak ez a kis néha előjövő probléma zavar.

Új hozzászólás Aktív témák