Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montanaxy
aktív tag
Már azt is elfelejtettem, hogy létezik ez a játék
-
C64
őstag
Nekem nagyon nem jött be ez a játékmenet, hogy mindig visszalök egy pontra ha hibázol és újra végig kell csinálnod azokat a berögzült lépéseket amiket korábban 20x
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
Enton
addikt
Hacsak az, de alappilléres raytracing cím volt megjelenésig akkor azt mondták majd egyszer belerakják, de én azóta sehol nem olvastam ilyenről se.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
veterán
Volt már 2 dlc hozzá?
Jó tudni. Game passban toltam ki a játékot. Nem volt rossz de nálam teljesen a középszerűségbe fulladt az egész. -
GodGamer5
addikt
Enton #3: Tavasz óta van már benne RT, én is úgy toltam végig. Mondjuk rakhattak volna bele PT-t is ennyi idő után, de így se volt rossz.
Nekem nagy meglepetés volt a game. Nagyon élvezetes végig, pedig az orosz játékokat kimondottan nem szeretem. Nagyon jó volt a grafikája is.
A DLC-k viszont nagyon sz@rok voltak. Az első még csak-csak elment, de a második számomra minősíthetetlen volt. Ez a harmadik teljesen Bioshock klónnak tűnik.[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Darth_Revan
veterán
Az agyba-fobe promozott RTX frissítést már megkapta utólagosan vagy azt úgy ahogy van el is felejtették ?
-
zsolesz967
aktív tag
Anna megvettem Ps-re akciósan,sajna nem jött be,3 óra után töröltem.
Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
Trump Lee
újonc
Imádtam ezt a játékot. Anno kipörgettem a DLC-ket is. öröm lesz most egy új DLC-t kitolni
-
rubkrisztian
csendes tag
Engem ott vesztett el ez a játék amikor ki kellett lépni a bunkerból. Addig egész jól elvoltam vele de ott valahogy felhúzott sokszor hogy nem tudtam anélkül lépni 3-mat hogy ne lett volna riasztó. De lehet ez csak az én skill problémám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ALZA vagy eMAG?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Path of Exile (ARPG)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- ASUS DUAL RTX 3050 OC eladó! Fóliás! Garanciával, számlával!
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel!!! Garancia + számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X + RX 6800 16GB! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Laptop szerviz - Alaplap javítás ingyenes bevizsgálással
- Intel i7 11700k, MSI Suprim 3070ti, MSI Z490, Phanteks rgb ház, SSD, 16GB ram teljes konfig eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest