Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile 2
- Assetto Corsa Competizione
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- PC Game Pass
- Bestbuy játékok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rubkrisztian
csendes tag
Engem ott vesztett el ez a játék amikor ki kellett lépni a bunkerból. Addig egész jól elvoltam vele de ott valahogy felhúzott sokszor hogy nem tudtam anélkül lépni 3-mat hogy ne lett volna riasztó. De lehet ez csak az én skill problémám
-
Trump Lee
újonc
Imádtam ezt a játékot. Anno kipörgettem a DLC-ket is. öröm lesz most egy új DLC-t kitolni
-
zsolesz967
aktív tag
Anna megvettem Ps-re akciósan,sajna nem jött be,3 óra után töröltem.
-
Darth_Revan
veterán
Az agyba-fobe promozott RTX frissítést már megkapta utólagosan vagy azt úgy ahogy van el is felejtették ?
-
GodGamer5
addikt
Enton #3: Tavasz óta van már benne RT, én is úgy toltam végig. Mondjuk rakhattak volna bele PT-t is ennyi idő után, de így se volt rossz.
Nekem nagy meglepetés volt a game. Nagyon élvezetes végig, pedig az orosz játékokat kimondottan nem szeretem. Nagyon jó volt a grafikája is.
A DLC-k viszont nagyon sz@rok voltak. Az első még csak-csak elment, de a második számomra minősíthetetlen volt. Ez a harmadik teljesen Bioshock klónnak tűnik. -
Volt már 2 dlc hozzá?
Jó tudni. Game passban toltam ki a játékot. Nem volt rossz de nálam teljesen a középszerűségbe fulladt az egész. -
C64
őstag
Nekem nagyon nem jött be ez a játékmenet, hogy mindig visszalök egy pontra ha hibázol és újra végig kell csinálnod azokat a berögzült lépéseket amiket korábban 20x
-
Montanaxy
aktív tag
Már azt is elfelejtettem, hogy létezik ez a játék
Új hozzászólás Aktív témák
gp A MOR-4Y nevet viselő bővítményben egy ismeretlen víz alatti komplexumban kell rendet teremtenünk.
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest