- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
rubkrisztian
csendes tag
Engem ott vesztett el ez a játék amikor ki kellett lépni a bunkerból. Addig egész jól elvoltam vele de ott valahogy felhúzott sokszor hogy nem tudtam anélkül lépni 3-mat hogy ne lett volna riasztó. De lehet ez csak az én skill problémám
-
Trump Lee
újonc
Imádtam ezt a játékot. Anno kipörgettem a DLC-ket is. öröm lesz most egy új DLC-t kitolni
-
zsolesz967
aktív tag
Anna megvettem Ps-re akciósan,sajna nem jött be,3 óra után töröltem.
Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
Darth_Revan
veterán
Az agyba-fobe promozott RTX frissítést már megkapta utólagosan vagy azt úgy ahogy van el is felejtették ?
-
GodGamer5
addikt
Enton #3: Tavasz óta van már benne RT, én is úgy toltam végig. Mondjuk rakhattak volna bele PT-t is ennyi idő után, de így se volt rossz.
Nekem nagy meglepetés volt a game. Nagyon élvezetes végig, pedig az orosz játékokat kimondottan nem szeretem. Nagyon jó volt a grafikája is.
A DLC-k viszont nagyon sz@rok voltak. Az első még csak-csak elment, de a második számomra minősíthetetlen volt. Ez a harmadik teljesen Bioshock klónnak tűnik.[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Volt már 2 dlc hozzá?
Jó tudni. Game passban toltam ki a játékot. Nem volt rossz de nálam teljesen a középszerűségbe fulladt az egész. -
Enton
addikt
Hacsak az, de alappilléres raytracing cím volt megjelenésig akkor azt mondták majd egyszer belerakják, de én azóta sehol nem olvastam ilyenről se.
Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
C64
őstag
Nekem nagyon nem jött be ez a játékmenet, hogy mindig visszalök egy pontra ha hibázol és újra végig kell csinálnod azokat a berögzült lépéseket amiket korábban 20x
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
Montanaxy
aktív tag
Már azt is elfelejtettem, hogy létezik ez a játék
Új hozzászólás Aktív témák
gp A MOR-4Y nevet viselő bővítményben egy ismeretlen víz alatti komplexumban kell rendet teremtenünk.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest