Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Speciali #9880 üzenetére

    Szerintem annak, akinek van egy Rotex gépje, csak pénzkidobás.

    Nem is értem, mire kellene? Minőségi munkához 70 ezernél kezdődik a polírozógép. Ha meg csak a kispolszkidat szeretnéd pofásan kifényesíteni, hát ennyi pénzért háromszor is megcsinálják neked profik, profin profi géppel.

    A gép terhelhetősége talán elég is lenne számodra, de a gyári feltétek csapnivalóak. Azt meg butaságnak tartom, hogy veszel két ilyen gép árán rá egy jó tányért feltétekkel. Jómagam azt tapasztaltam meg, hogy a lidis, aldis kisgépek olcsók, de csak stabil barkácsszintűek. Mindnek van valami ordító hibája, ami ebbe a kategóriába ugyan még belefér, de a szakmát művelni legfeljebb áthidaló szükségmegoldások. Van néhány lidis masinám, nem is panaszkodok rájuk, de várom, hogy egy napon kiválthassam komolyabbra. Egyetlen kivétellel találkoztam: A hőlégfúvójuk nekem bevált, nagyon olcsó, és amire nekem kell (zsugorfóliázás) teljesen korrekt. Minek is adnék ötször-tízszer ennyit egy márkásért, mikor számomra ugyanazt tudja csupán nyújtani az is, ez is?
    (Dolgoztam egy német manufaktúrában, ott tanultam, hogy nem mindig a márkás gép az olcsóbb.)

    Szó, ami szó, bepróbálkozhatsz, ha megteszed, egy év múlva kíváncsi is leszek rá, hogyan vált be, de nem értlek, minek ez a gép neked?

    [ Szerkesztve ]

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák