Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandit21

    addikt

    válasz Laby #4568 üzenetére

    Úgy értettem, hogy mivel sim-ben kezdte, majd való életben is vk győztes lett, feltehetően alien, tehát ha én gurulós székkel dfgt-vel a legjobb 10%-ba tudtam lenni, akkor neki a legjobb 2-3% is mehetett simán akár álmából felébredve is. Főleg, hogy az Ő autója lett szimulálva, amit valószínű ismer.
    Nyilván teljesen más helyzetben volt, mint egy mai esportoló aki napi 8 órát tölt benne komoly rig-el. Ahhoz képest, hogy laptopon g29-el tolta, ahogy biker írja nagyon jó időt ment persze.

    A problémát akartam csak árnyalni, hogy a sim azért nem a valóság. Van egy olyan fedése a setupoknak és a pályahasználatnak, ami a valóságban nem lenne gyors, a játékban mégis az.

    KARTKRAFT:

    szerintem is elcseszett jó, volt szerencsém már kb 8-10x járni kakucson az rx250-el (30 le bérgokart, de 4 ütemű, injektoros, nem mint a rotax, tehát jobban gyorsul, jobban tol, mondjuk 95-100 körül vége van alattam, míg a rotax menne 120-ig akár) és a kartkraft ad hozzá szinte egyező érzést valóban a tapadás és a gumi érzet vonatkozásában.

    [ Szerkesztve ]

    regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák