Új hozzászólás Aktív témák

  • Géjza

    őstag

    válasz tusi_ #2795 üzenetére

    Hagyd a franca az AI-kat. Menj onlány ;) Ott nem lehet kiismerni, hogy ki hogy fog védekezni/támadni/eldobni. Pl engem AI abszolút hidegen hagy, elején gyakoroltam csak AI-k ellen, azóta ha verseny van, akkor az csakis online.

    Tegnap szerintem eddigi legjobb futamát toltam Nürnburgrinen. Kvalit 1.5s-kel megnyertem, modom sima liba lesz a 30 perces futam, még a 2-at is lekörözöm majd. :DDD Erre jött egy vitéz nem tudom honnan (talán direkt baxta el a kvalit vagy nem tudom mit csinált) és tolt lefelé az első körökben.

    Első pár körben mindig gondom van, amíg nem melegszenek be a gumik. Ezzel mit lehet kezdeni? Amennyire tudom igyekszem őket megmelegíteni a rajt előtt, de kell 3-4 kör, mire elkezdenek jönni a köridők, addig meg csak szenvedés/csúszkálás van.

    El is ment mellettem, na mondom ennyit a 2. lekörözéséről. :DDD Aztán bemelegedtek a gumik és elkezdtem visszajönni rá, szorongatni. Sikerült belehajszolni egy hibába, lecsúszott az utolsó sikánban a fűre, így visszavettem az 1. helyet. 2s-re esett vissza mögém, majd elkezdett jönni rám ismét. De most már tudtam védekezni az üzemmeleg géppel, végig 0.3-1s között volt mögöttem. És végre sikerült nem elbaxnom valamit a nyomás alatt, végig (hozzám képest) qrvajó, stabil köridőket sikerült hoznom (55.5-56 köztött folyamatosan és talán csak 1 lett piros, a többi mind valid volt). Setup is jó volt, uccsó körben futottam meg a legjobb körömet, ami majdnem a kvali időmet verte. Utolsó 1-2 körre feladta a másik delikvens és 4s difivel futottunk be végül. Végig nagyon izgi, szoros volt, jó meccs volt.

    Nem tudom AI-val lehet-e ilyen éles meccseket tolni.

Új hozzászólás Aktív témák