Új hozzászólás Aktív témák

  • biker

    nagyúr

    válasz PR0JECTNR56 #9661 üzenetére

    A CSP alatt a custom shader patchet érted ugye?
    Igazából rohadtul nem szeretnék patchelni, sőt sokszor a content managert se használom, mert pl nem veszi fel default a controller profilt, és ha elfelejtem a 25 klikk közt azt is beállítani, akkor kezdhetem előről mert nem megy az irányítás.
    Ha az official eső elérhető a játékon belül, az király lenne.
    Én már a CM-el is azért is ideges lettem, mert felpakolászok mindent a leírás szerint, mégsem mindig azt a menükínálatot látom amit a guide-okban mutatnak. És igen, nem úgy szeretnék esőt, hogy csak belső nézetben és csak esőporlasztás patch meg ablaktörlő patch meg nemtommi. Pedig eszméletlen dörgő villámló viharban menni, de én pl hood camerával megyek legtöbbször, nem belsőből, és ott már nincs is eső most.
    Sajna RaceRoomban sincs eső meg éjjel, ebben jobb az AC van éjjeli meg nappalból estébe menő verseny, de még mindig nekem csak próbálgatás, dirt után kikapcsolódás kis nordschleife vagy más körözés.

    ACC felé gondolkozok, de ahhoz lehet combibb gép kell.

    Jut eszembe, az valami ismert bug, vagy máshol keressem a hibát, hogy megyek megyek mondjuk 15-20 perce megy a játék 50-70-90fps és egyszer csak megáll a kép, motorhang, ffb rángat, ez akár 4-8mp is lehet és visszajön ahogy állok a falban és onnan megyek tovább, a köridő meg oda ugrik, pl megállt 1:32-nél és visszajön a mozgás 1:39-nél a falban állva.

    Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák