Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Valakinek meg kell fizetni a sztrájkot!
Paranormal Cocktivity
-
himpike
aktív tag
Én már elköszöntem tőlük lassan egy éve. LMBT fost ingyen se nézek nemhogy még fizessek is érte.. Egyébként is túl volt árazva. Egy Netflix előfizu árából minimum 2 másikat ki tudok fizetni ha az egyik a Prime.
-
Nálam is kuka, eleve itt svédben kurva drága a 4k-s csomag.... 6000 HUF na ebből kijön a HBOmax,Disney+,Skyshowtime, és a Prime is talán mivel ezeket akcióban meg leehtett venni és fizetheted évesben ami ugye 10 hónap ára.
Pluszt ott lassan kb fél évente jön valami ami nézhető minden más hígfos... -
Semmi baj nincs a Netflix-el
Én mindig szuper sorozatokat nézek rajta, már amennyi időm van
Sétál a Hold a háztetőn, zsinóron húzza maga után a szívem.
-
Mondjuk azért az durva... A Mo-i ár szerintem rendben van (jelenleg
), és bőven van rajta olyan tartalom, ami miatt érdemes tartani, még úgy is, hogy újdonságok terén valóban kissé vérszegény lett az utóbbi időben.
Spoken like a true emperor / Spoken like a true conqueror / Spoken like a true... terrorist
-
Dißnäëß
veterán
Nyírjuk ki az offline ipart úgy, hogy ezt maguk a fogyasztók teszik anélkül, hogy belegondolnának, kényelmi szokásaik mihez vezetnek az on-demand streaming-el, de nekünk ez marhajó... tegyünk mindenkit rendszerfüggővé jóóóól, aztán basszuk fel az árakat for whatever reason, might be valid or not. Ja, ha meg az ország őrült politikusa elkezd hirtelen tobzódni, vágjuk el őket a content-től nyugodtan, dögöljenek meg ahol vannak, eddig fizetett tízezer filmért, most nem fizet és nincs semmije sem.
Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá
-
Fritz Teufel
őstag
Egyetértek, én is így látom. Engem is zavart, hogy minden filmbe bele kellett tenni valamilyen fajta devianciát. Egy sorozat nézése közben fogyott el a türelem és már mondtam is le.
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Samsung Galaxy S20+ 5G; PocketBook Touch HD 2
-
Usgyi
tag
De szeretnék már egy olyan hírt látni, hogy árat csökkentenek
Samsung Galaxy S23+ & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
Üdv a kapitalizmusban.
Ezért születtek a szupermarketek, ahol egy helyen tudsz mindent is vásárolni, nem kell külön a henteshez, pékhez, tejbolthoz, stb. elmenni. Népszerű is lett, a dedikált boltok meg jelentősen visszaszorultak.Ezért született az internet, ahol most tudsz írni (beszélni) a témáról otthon a gép előtt (vagy ahol éppen vagy), a helyett, hogy szakmai fórumokon, uramisten a kocsmában tennéd ezt az ottani hallgatósággal.
Ezért született a streaming, amely amúgy ezerszer jobb, mint az offline megoldások (VHS/Beta, DVD, BR), mert tegye fel a kezét az, aki 2023-ban még a polcon tartja a több ezer / tízezer VHS kazettáját. Ja, hogy modernebb technológia, és ez következetesen azzal jár, hogy a régebbi technológia elavul és haszontalanná válik. Milyen jó is volt, mikor végre a padlásra száműzött VHS kazikat a hulladék-konténerbe lehetett ugye dobni...
És igen, a változások következménye, hogy változik az üzleti helyzet, ami bizonyos pénzügyi vonzatokkal jár.
Amúgy csak szólok, hogy nem ez volt a Netflix első áremelése, volt már jópár, legutóbb tavaly. Szóval egy újabb áremelésnek nem kellene jujj, de meglepőnek lennie.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
válasz
Fritz Teufel #13 üzenetére
Miért is? Az élet része, hogy minden ember más és más. Miért ne lehetne a filmek része is? Szép is lenne a világ, ha mindenki tökéletes lenne, szép magas, szőke és kékszemű.. Habár, mintha rémlene, hogy volt már ilyen törekvés a történelemben..
[ Szerkesztve ]
Sétál a Hold a háztetőn, zsinóron húzza maga után a szívem.
-
Noukoum
veterán
válasz
Fritz Teufel #19 üzenetére
Aztán véletlen kiesel az ablakon mert olyat töltöttél le amit nem kellett volna. Csúszós padló nem játék.
Jobbágyokat úgysem érinti, ők most se töltenek le semmi olyat ami veszélyes.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Fritz Teufel
őstag
Azért, mert a deviancát szélső értéknek tartom és ehhez mérten messze túltoltnak, még nem vagyok náci. De mostanság éppen az érem másik oldala kezd erősödni, ami semmiben nem különbözik az általad lefestett oldaltól
Én inkább megmaradnék középen leginkább ilyen volt a történelemben ;-)
Noukoum: értem én, de erre érdemben nem tudok reagálni, alatta van a lécnek.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Samsung Galaxy S20+ 5G; PocketBook Touch HD 2
-
nozs23
őstag
Szokásos Netflix cikk komment szekció, 2. hsz-el kezdődött a b*zizás. A n*ggerezősek merre vannak már?
-
Snoop-y
veterán
válasz
arnyekxxx #24 üzenetére
Remek pelda erre a Sex education sorozat.
Amikor elkezdodott az elso par evadban kb realisan bemutatta a nem vagyunk egyformak vilagot. Az utolso evadban gyakorlatilag 4 hetero karakter szerepelt a fiatalok kozott. Mindenki mas unikornis volt...
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Necroman_Mk2
őstag
Megvan az esélye, de előbb várjuk meg a hivatalos bejelentést.
#17 Cifu +1
#18 Noukoum Az M1 egy ideje már hírcsatorna hogy milyen hírek mennek rajta, az más tészta , szerintem te a Duna TV-re gondoltál. Ott adnak sorozatokat meg játékfilmeket is.
#25 nozs23
Amúgy én is unom, hogy a woke szidás mindig előjön a netflixes hírek alatt...
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
truefx
aktív tag
Vegyük pl. a Witcher S03-t. Nem a woke azzal a legnagyobb probléma. Inkább az unalom. Esküszöm még így nem bántam meg, hogy letöltöttem vmit.
-
himpike
aktív tag
Le se szarom, lemondtam és jó idő. Mindenkinél van ingerküszöb, nálatok max magasabb.. lehet nálatok akkor jön majd el ha a fiatok bemutatja az új barátnőjét, Lacit aki lánynak született tehát lány de átoperálták férfivé.. Most nem azért de ugyan milyen netflixes sorozatot kéne nekem letölteni az utolsó 1 évből? Ami előtte értékelhető volt az megnéztem míg előfizettem.
[ Szerkesztve ]
-
1899, Nimona csak így rögtön fejből. Egyébként azt is erősen kétlem, hogy minden értékelhetőt megnéztél a korábbi kínálatból.
Nyilván magánügyed, hogy nem akarsz a Netflixnek pénzt adni, meg az is lehet, hogy nem találsz már annyi cuccot, ami miatt megéri a havi rendszeres kiadás (mer' ugye a havi 3-4000 az nem sok, viszont egy évben az 40-50), de hogy semmi nincs rajta, amit tudsz nézni, az jó eséllyel zöldség. Meg egyébként is, only a Sith deals in absolutesSpoken like a true emperor / Spoken like a true conqueror / Spoken like a true... terrorist
-
Necroman_Mk2
őstag
A Cyberpunk 2077: Edgerunnerst láttad? A játékkal ugyen nem játszottam, de nekem ennek ellenére is nagyon bejött. Ráadásul mentes az általad félt woke dolgoktól.
#35 gbors A Nimonának csak a trailerét láttam, de mert van benne melegség meg transzneműség, ezért az valószínűleg nem tetszene neki.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Kiveszőben a jó sorozatok, halkan jegyzem meg hogy a nyugati előfizetőknek épp ideje volt már kicsit többet beledobni a közösbe. Ha az LMBTQ hozzájárulók is kiszállnak, még drágább lesz. Amúgy is már csak idő kérdése hogy realtime deepfake filterekkel a ciklámen hajú brit csajokból, és néger mellékszereplőkből Al Pacino-k meg Signimorni Wewerek legyenek, és akkor végre olyan lesz hollywood mint Ben Hur idejében.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú
-
Felesbandi
aktív tag
En is az elofizu lemondasan, vagy a legalapabb csomagra visszavetelen filozok mar egy ideje. Szamomra a legnagyobb baj, hogy idehaza hianyos a kinalat es ami van az is a legtobb esetben magyar szinkron nelkul van. Eddig csak a parom miatt nem mondtam le az elofizut...
-
válasz
Necroman_Mk2 #36 üzenetére
Kevés van benne, és ráadásul szerves része a történetnek. Ha már ennyi is kicsapja a biztosítékot, akkor legjobb a valóság előfizetését is lemondani...
Spoken like a true emperor / Spoken like a true conqueror / Spoken like a true... terrorist
-
Hi!King
őstag
válasz
Fritz Teufel #13 üzenetére
Melyik sorozat volt az? Kíváncsi lennék rá, mert elég sok sorozatot nézek Netflixen, és volt egy-két olyan eset, amikor erőltetett volt a meleg vagy transz szál, de a legtöbb esetben totál nem volt az.
-
-
válasz
freeknight #41 üzenetére
Speciel, ha szó szerint füstölt kolbászt szeletelnek a netflix filmben, friss kenyérrel, egy kis ementáli sajt, vörösbor attól meg szoktam indulni a hűtő irányába.
Kérek egy számot a jútútú
-
otapi
tag
Na, pont az 1899-nél is kilógott a lóláb a meleg szál miatt. Nem is tett érdemben a történethez, legalábbis nem támadt hiányérzetem, amikor minden jelenetet áttekertem ha a két karakter együtt került egy jelenetbe.
Így hogy még el is kaszálták a sorozatot, meg aztán végképp nem volt értelme. A Mátrix után 24 (!) évvel nem mutatott semmi újat a sorozat ez alatt a 8 rész alatt amit láthattunk belőle. -
g@bo
nagyúr
válasz
freeknight #41 üzenetére
Szerintem a filmek és könyvek miatt a fél ország màr ratykó lett, titokban, amúgy (arc kiàll.) meg:
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Bár címeket nem tudnék mondani, de azért többel találkoztam mint egy-két eset, ahol a történetben az ég világon semmi szerepe nem volt a hovatartozásának, láthatóan csak azért volt benne mert bele akarták tenni. Ha kimaradt volna se tűnt volna fel, mert sem szerepe, sem jelentősége nem volt.
Eddig csupán két olyan sorozattal találkoztam ahol nem lehetett nem kedvelni őket. Egyik se amerikai... A koreaiban imádtam a két csajt és még szurkoltam is nekik, a norvégban pedig sajnáltam ami vele történt. Ezeken felül volt még egy japán, ahol lényegében érthető, és van funkciója, sima férfi-nő kapcsolattal nem vagyok biztos hogy ennyire működött volna. De ezeken felül nem igazán emlékszem hogy láttam olyat amiben lett volna bármilyen érdemi funkciója/haszna/értelme/stb. annak hogy van benne ilyen szál.HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
it Amint a színészek befejezik a régóta elhúzódó sztrájkot, a Netflix egyből árakat emel.
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam WIFI 6E gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-7820HQ I 8GB I 256SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I MAGYAR I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest