- Summer Game Fest 2023 - Az összes bejelentés egy helyen
- SGF2023 - Jövő év elején jön a Final Fantasy VII Rebirth
- SGF2023 - Íme a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name új előzetese
- SGF2023 - Pontos megjelenési dátumot kapott a Marvel's Spider-Man 2
- SGF2023 - Háromfős kooperatív móddal jön a Warhammer 40k: Space Marine II
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
Belinkelnéd milyen fejegységet vettél? Én is Ceedbe (JD) akarok venni, de még nagyon az elején tartok, igazából még nem olvastam utána, hogy milyet lenne érdemes. Jó, hogy írod ezt a kormányról vezérlés problémát, azt hittem, hogy amennyiben konkrétan ehhez a típushoz valót veszek (például ezt), akkor nincs ilyen kockázat.
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Ez nagy szívás lenne, mert ha nem működik a kormányvezérlés, akkor inkább maradjon a régi rádió. A telefon kihangosító működik rendesen neked? Arra gondolok elsősorban, hogy az autó saját mikrofonját használja és nem a fejegységben van kialakítva erre mikrofon. (Gondolom az mindegyiknél alap, hogy a beszélgetés hangja az autó hangszóróin szól.)
Illetve szeretném a tolatókamera opciót is használni, mert az én autómban az nincs.
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Ugyan én Ceed kapcsán írtam az egyik gyártónak, de azt írta vissza, hogy nekik nincs róla tudomásuk, hogy lenne II. generációs Ceedben canbus rendszerű kormánygomb vezérlés. Szóval elvileg bátran megvehetem. Próba kedvéért kipróbálom egy ismerősöm korábbi fejegységét az autómban, úgyis a polcon áll neki.
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Tegnap megjött a fejegységem, direkt Kia Ceedhez valót vettem. Angliából érkezett, DHL hozta 3 nap alatt. Szállítással együtt 98e forint lett a vége.
A berakása szívás, mert a pozicionáló lemezek furata el van csúszva kicsit, így eláll pár millimétert az egység. Ezt ma még orvosolnom kell. Nem ért váratlanul a dolog, mert előtte olvastam róla. A kormánygombokat a betanítás után felismerte, tolatókamera még úton van hozzá. A rádiótól féltem, de úgy tűnik Pesten/Pest közelében ezzel nem lesz gond, semmivel nem tűnik rosszabbnak, mint a gyári. Az autó saját mikrofonját szeretném használni, így ma vár rám egy pár perces forrasztás.Frissíthető az egység Android 9.0-ra, de az nem tudja az osztott képernyőt, így maradok v8.0-nál.
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Szia!
Lehet, hogy felesleges a kérdés, de a gombokat feltanítottad?
2017-es a Ceed, szerintem a tiéd is ilyen rendszerű kell legyen és nem kell hozzá canbus illesztő.Sok bekötési változat nem volt, van két kábelkorbács, aminek a csatlakozóit az ellendarabba kell bedugni. Egy dolog viszont lemaradhatott nálad. Van egy 6-8 tüskés (pontosan nem emlékszem) csatlakozó SWC címkézéssel, lehetséges, hogy azt felejtette el bedugni neked a fejegységbe aki bekötötte az egységet.
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Úgy látom neked Ceed ED autóba kellene, így én nem vagyok számodra irányadó.
Nekem JD Ceed van, én Zhangnanyi márkájú fejegységet vettem bele.Tegnap szereltem be, egyelőre elégedett vagyok vele. A tolatókamera még úton van hozzá. Most 4G-s USB routert keresnék hozzá, hogy a Waze működéséhez ne kelljen a telefonomon mindig bekapcsolni a hotspot-ot.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Szívesen!
És lehet, hogy az enyém a hétvégén már Android 9-es lesz.
Elkoldultam a gyártótól a 9-es Androidot a fejegységhez. Nem szívesen adta, de mondtam, hogy saját felelősségre megcsinálnám. A gyenge pontja a történetnek, hogy minden kínai a programban, amivel fel tudom tölteni az új Androidot. De kaptam hozzá videót, így az alapján szerintem belevágok, bár még gondolkodom rajta, hogy érdemes-e, mert 9 alatt nincs osztott képernyő. Nem tudom mivel tud többet a v9, mint a v8.
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Ha belefér az anyagi keretbe, akkor én 4GB-os egységet vennék. Volt alkalmam megtekinteni 2GB-os és 4GB-os példányokat is ugyanazon gyártótól és sokkal gördülékenyebb 4GB RAM-al.
Márkákban nem tudok tanácsot adni, csak a sajátomat használom annyi ideje, hogy tapasztalataim legyenek vele.
Nekem Zhangnanyi van, maradéktalanul elégedett vagyok, villámgyors és minden funkciója jól működik. Még a rádió is, pedig attól tartottam, mert írták több helyen, hogy ezeknek a kínai fejegységeknek az egy gyenge pontjuk.
Tegnap bekötöttem a tolatókamerát is (KIA Ceed JD kombi), némi szívás volt vele, de a végeredmény szerintem nagyon jó lett.
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Utólag nem biztos, hogy érdemes volt halszem optikás kamerát venni, mert bár kétségtelenül széles a látószög, a széleken lévő nyújtott kép engem zavar kicsit. Majd lehet, hogy kipróbálom a fejegységgel kapott kamerával, csak nem akaródzik megint lebontani a hátsó ajtó borítását.
A szívás az volt, hogy a bal oldali rendszámtábla világításba kerül a kamera, csakhogy hiába bontottam le a hátsó ajtó borítást, ehhez a világításhoz nem lehet hozzáférni belülről. Így a bal oldali világítástól vakon át kellett húzni a kábelt a jobb oldalra és ott volt egy bevezető. Így látatlanban nehéz elmagyarázni, kicsit szívtam vele. De a nagyobb probléma az volt, hogy első körben nem akartam forrasztani a tolatólámpa vezetékeire, így késes leágazóval próbáltam megoldani, de a 12V nem akart megjelenni a vezeték végén. Szóval újra szét kellett kötni mindenhol és forrasztás lett a vége.
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Szerintem nagyobb részben a fejegység pozícióján múlik, hogy látható-e rendesen a kijelző. Az ismerősöm azért cserélte IPS kijelzősre a fejegységet, mert az előzőt nem látta a Hondában, de az IPS sem lett jobb. Nekem IPS van a KIA-ban, a legnagyobb napsütésben is tökéletesen látszik, semmi tükröződést nem tapasztalok. Ebből nem arra következtetek, hogy az én kijelzőm jobb, hanem arra, hogy olyan szögben "néz felém" a kijelző, hogy nincs tükröződés.
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Az elmúlt héten Horvátországban voltunk, a fejegységre telepített Waze megmentett egy drága fotótól...
Illetve jól jött az online rádió is, nem kellett horvát adókat hallgatni. Nem tudom kinek milyen a fejegység rádiója, de én az enyémmel azt tapasztaltam, hogy nem igazán vált adott rádióadó erősebb frekvenciájára automatikusan, hiába van bekapcsolva ez a funkció.20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Ma nekifutottam az android 8 > android 9 frissítésnek. A gyártótól kértem el a v9-et és küldött hozzá egy videót, amin egy fickó kínaiul magyarázva mutatja be egy szintén kínai nyelvű programon, hogy mit kell csinálni.
Egy fél napos olvasgatás után végül bele mertem vágni és mint utólag kiderült mákom van a fejegységemmel, mert ugyan látatlanban nyúltam bele a vásárláskor, de sikerült azt a gyártót kifognom, akinek a legjobb a szoftver ellátottsága a fejegységhez.
Ha valakinek PX5 fejegysége lenne és némi alap készsége is van a hasonló dolgokhoz, akkor ez egy hasznos fórum.
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Nem akarok okoskodni, de az enyém úgy lép be recovery-be, hogy a három villogó fény után felengedem a gombot, majd rögtön kétszer röviden megnyomom. Ha jól látom a videón, akkor ez a két rövid nyomás nem történt meg. (Lehet, hogy ezen az egységen nem úgy kell, én csak a sajátomról tudok nyilatkozni)
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Csak gyújtásra kapcsolva működik. Azonban két opció van, az egyik esetén kikapcsolt állapotból bootol a rendszer, a másik opció esetén csak egy készenléti állapotba kerül az egység az autó leállításakor, így a gyújtás rákapcsolásával azonnal működik az egység, nincs bootolás.
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Nemrég írtam, hogy felraktam a fejegységre az új MX-es Android 9-et. A hétvégén leautóztam Debrecenbe Pestről és azt vettem észre, hogy frekvenciát vált a fejegység! Ezt korábban nem tudta, egy idő után elkezdett sisteregni és nem váltott.
Most pedig mentem az autóval és meglepődtem, hogy még Hatvannál is tökéletesen szól. Már akkor is gyanakodtam, hogy adót válthatott, de nem voltam benne biztos. Akkor megnéztem a frekvenciát, majd 100 kilométerrel arrébb újra ránéztem és láttam, hogy már más frekvencián áll.
Azért még mindig nem az igazi, mert csak annak a rádióadónál áll át a másik frekvenciára, amelyet éppen hallgatok. Ha egy másik, elmentett adóra átkapcsolok és annak már gyenge a jele, akkor nem kezd el hozzá másik frekvenciát keresni.
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz
B. Tamas #521 üzenetére
És azt hogy kell beállítani, hogy az autó indításával ez a launcher induljon, ne a gyári? Lehet, hogy ez triviális, csak most még a munkahelyen vagyok, az autó meg a parkolóban, így csak elméletben rakosgatom össze a dolgokat. Kíváncsi leszek, hogy a beállított kormánygombok is úgy működnek-e, ahogy a gyárival. Mivel 30 nap free, így nagy kockázat nincs a dologban.
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz
B. Tamas #524 üzenetére
Igazából nekem a gyári is elég pofás, ha jól látom, akkor gyártónként eltérő a launcher. Viszont tetszik az app, úgyhogy a 600 forintot megéri nekem amibe kerül a teljes verzió. (Mindenkinek azzal kezdi, hogy az első telepítéskor feldobja, hogy "csak ma 1.99 USD" az ára?)
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Igazából nem az a kérdés, hogy miként mutat, hiszen egy ilyen koros autóhoz már nem létezik megfelelő beépítőkeret, szóval kompromisszumokat kell kötni.
Én abban látok problémát, hogy nagyon lent van. Ha használod rajta a navit (és azt mindenki használja szerintem) akkor nagyon lefelé kell nézni, teljesen leveszed a tekinteted az útról és az nagyon veszélyes. Ugyanez a helyzet fennáll akár egy rádiócsatorna váltás során is, mivel ha jól gondolom ebben az autóban még nincs kormányról vezérelhető audio. Egy gombos rádiónál nem kell lenézned, rutinból megvan a gomb helye, vakon odanyúl az ember és kapcsolgatja, de érintőképernyőn nem igazán lesz meg a gomb pozíciója.20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
A drágábbakkal szerintem nem nagyon nyúlhatsz mellé. Nézz értékeléseket, az segít a legtöbbet.
Amikor tavaly vettem az enyémet a Kia Ceedbe, én szemeztem a Teyes márkával, mert az egyik legjobb volt a Ceedhez kaphatók között. Úgy látom Octaviahoz is gyártanak. [link] (Bár a linkelt fejegységük pont csak 8.1-es Androiddal rendelkezik)
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Akinek PX5 fejegysége van és van némi barkácsolós hajlama, annak érdemes a meglévő bordát upgrade-elni a "CPU"-n. Nekem tavaly a nyári nagy melegekben ha sok alkalmazás futott egyszerre meg-megakadt működés közben a fejegység. Olyankor előfordult, hogy 90 fok felett volt a CPU hőfok. Itt a PH-n egy fórumtárs árult CNC esztergált hűtőbordát hozzá vállalható áron, de én végül vettem az Aliexpressen egy méretes hűtőbordát és kialakítottam magamnak. Első gondolatom az volt, hogy vágok le a méretből, mert elég nagy ormótlan valami, de mivel hely van neki bőven, így maradt a méret, így ugyan nem néz ki jól (a burkolat alatt kit érdekel), de olyan hűtést kapott a CPU, hogy 50 fok felé hülyére terhelve sem melegszik. Ha csak a navi+rádió megy, akkor 30-37 fok között van a hőmérséklet. Pár óra barkácsolással összehozható a project, a legmacerásabb feladat számomra M2.5 csavart találni a lefogatáshoz, mert az eredeti csavar nem érte át a bordát, ilyen csavart meg a sokadik boltban sem kaptam, mivel M3 alatt jellemzően nem tartanak sehol.
Eredetileg ebből a videóból jött az ötlet.
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz
sasquach #1033 üzenetére
Szia!
Ez az összelövés csak a ZTE MF-833V stickkel működik? Utánaolvastam még tavaly nyáron az XDA developersen a témában, de akkor még nem igazán tudtak olyan USB modem típust mondani, amit lekezelne hack nélkül a fejegység. Láttam ott egy magyar hozzászólótól ezeket a lépéseket, az XDA-n is te írtad le ezeket?
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Az enyémben is benne (volt). Gondolkodtam, hogy kell-e nekem bele, mert soha nem használom, majd végül úgy döntöttem maradjon. Pár centit leflexeltem a borda magasságából, hogy elférjen a meghajtó alatt a borda.
Aztán mivel bénaságom miatt a kép bal szélén látható szalagkábelt (az megy a meghajtóhoz) sikeresen letesteltettem és két ér megégett rajta, így nem került vissza a meghajtó.Az történt ugyanis, hogy az elején a CPU panelt kivettem, hogy lemérjem a méreteket, majd nem nyomtam vissza megfelelően a csatlakozótüskékre. Ez azt eredményezte, hogy az upgrade utáni első bekapcsoláskor zöld csíkos kijelző fogadott. (Itt megállt a szívverésem egy pillanatra) De gyanítottam, hogy csatlakozás probléma lesz, így ott helyben megpróbáltam orvosolni, csak a pánikszerű kapkodásban nem húztam le a tápról a fejegységet, és a szalagkábelt lehúzva a meghajtóról, persze pont odaért a készülékházhoz és ezt némi füstcsíkkal jutalmazta.
Így eldőlt, hogy egyelőre nem kerül vissza a meghajtó a készülékbe...
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Az említett fórumtárs - aki itt a topikban kínálta a CNC forgácsolt hűtőt - ugyanolyat árult , mint ami a videóban látható, csak 18 EUR helyett 3e HUF+posta áron.
Én az enyémet kb. 1500 forintos költséggel hoztam ki. Mondjuk ha valaki nem szeret ilyennel bíbelődni, akkor jobban megéri CNC forgácsoltat venni.
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Az alapértelmezett navigációs szoftver kavar be a Waze hangnál, nekem is ez volt.
Át kell kapcsolni a fejegység menüjében, hogy a Waze legyen az alapértelmezett navigáció és onnantól jó lesz a hang.Beállítás>Car>Navigation>Navigation application options. Ott pedig kiválasztod a Waze-t és elvileg megoldódik a problémád.
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
-
kirkri
addikt
Látom a képen, hogy van mobilnet a fejegységeden.
Alapból tud fogadni SIM kártyát a készülék, vagy valamilyen mobil stickkel oldottad meg? Ez az egyetlen "problémám" a PX5-ös fejegységemmel, hogy egy telefont kell használnom wifi hotspotként, hogy legyen netem.20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Ez jó dolog. Na, majd a következő fejegységnél én is ilyet veszek.
Csak ezért nem szeretném lecserélni, mert nekem a Zhangnanyi nagyon bevált. Semmilyen anomáliával nem találkoztam azok közül, amiket itt a fórumban írnak a fejegységekkel kapcsolatban. A bekötése is annyi volt, hogy összedugtam a csatikat és ment. (Vagyis egy dolgot magamnak csináltam meg, mert az autó gyári mikrofonját akartam használni a telefon kihangosítónál, így azt magamnak kellett megoldani). Mai napig folyamatosan jön rá frissítés, az utolsót két hete tettem fel. (MX ROM-os)
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Én szerencsére megtaláltam, hogy az ISO kötegben melyik a mikrofon +/- pólus, de mivel még bőven garanciás az autó, így nem vágtam el a vezetéket, csak egy pár milliméteren eltávolítottam a szigetelést, majd a fejegységhez ajándékban kapott külső mikrofont (jack dugós a vége) használtam fel a célra. Elvágtam a kábelét és a két vezetéket ráforrasztottam az imént említett két vezetékre az ISO csatinál. Bedugva a kábelt a fejegységbe, tökéletesen működik.
Nem tudom ki cserélt garis autóban fejegységet, én kicsit tartottam tőle, hogy megemlítik majd a kötelező szerviz során, hogy ez így nem teljesen OK, de semmi probléma nem volt.
Sőt, amikor vittem az autót kötelező szervizre, a kamera még nem volt bekábelezve és a szerelő adott tippet, hogy hol vezessem el a kábelt a hátsóban a rendszámtáblához.Milyen ROM van a tiéden? Én innen szoktam leszedni a legfrissebbet, bár most az utolsó MX ROM nem került fel, azt az XDA fórumból szedtem le.
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Megnézed, hogy milyen típusú ROM van a fejegységen és olyat töltesz le az oldalról. Egy Fat32-re formázott pendrive gyökér könyvtárába kell betenni az előzőleg letöltött, majd kicsomagolt file-t. (Csak az update.zip kerüljön a pendrive-ra).
Ezután beteszed a fejegység 1-es USB portjába (erre a gyártó külön felhívta a figyelmem, hogy csak az 1-es USB látja). Ezután magától felismeri a fejegység, hogy egy frissítés van a pendrive-on és rákérdez, hogy akarod-e frissíteni. Pár perc alatt lefrissíti, a végén újraindul.
A saját fejegységem Android 8-al vettem egy éve, mit össze kellett könyörögnöm a gyártónak, hogy adja ide hozzá az Android 9-et... Végül még egy videót is küldött, hogy hogyan csináljam az upgrade-et a laptopra kötve a fejegységet. Apró szépséghiba volt, hogy a mérnökük (legalábbis azt mondták rá) aki bemutatta, mit hogyan csináljak csak kínaiul beszélt.
De követtem amit csinált (a kínai nyelvű szoftveren természetesen) és végül sikeresen felraktam az Android 9-et.
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren! ™
-
-
kirkri
addikt
Sikerült valahogy megoldanod a gyári rádió letiltását? Én is kipróbáltam a Navradio+ progit, tetszene is,, de összeakad a gyári rádióval. Olvastam, hogy te is ezzel bajlódtál.
Nekem úgy kellene, hogy a rádió gombot megnyomva a fejegységen, ne a gyári app induljon, hanem a Navradio+.
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
A NAVRadio+ alkalmazás leírásában olvastam ma az AF funkcióval kapcsolatban egy ismertetőt, ahol azt írják, hogy 30dB környéke az ideális beállítás az AF-nek.
Kíváncsiságból megnéztem, hogy az én fejegységemen mennyire van állítva és 20dB volt az érték. (Gyakorlatilag nálam sem működik normálisan az AF). Ha helyes az elgondolásom, akkor gyakorlatilag addig nem vált frekvenciát amíg le nem csökken a vétel erőssége 20dB-re.
Ezen a vonalon továbbgondolva az értéket beállítottam 30dB-re, kíváncsi vagyok, hogy megoldódik-e a probléma. Viszont ez a tesztelés egyhamar nem fog megtörténni, mert Pesten eddig sem volt vételi problémám, vidékre meg mostanában nem igazán megyek.
A rejtett gyári beállításoknál lehet állítani. (126 a kód a menübe belépéshez.)
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Igen, jó helyen vagy. Elvileg ennek az értéknek van köze hozzá, hogy milyen jelerősségnél kezdjen a fejegység magasabb jelszintű adó után nézni. De könnyen kipróbálható, át kell állítani magasabbra és ha nem oldódik meg a probléma, bármikor vissza lehet állítani 20dB értékre.
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz
fatomas673 #2000 üzenetére
Ez nem a gyári launcher amit nála látsz, hanem az Agama. Azt olyanra színezed amilyenre akarod, minden részén egyedileg állítható a szín.
20 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz
Pityu89 #2004 üzenetére
Giroszkópos változatot ilyen utólagos kamerában még nem is láttam. Adsz hozzá linket?
Igazából az enyémmel sincs semmi probléma, bár gondolkodom rajta, hogy ki kellene próbálnom egy másikat is, mert nekem nem annyira jött be a halszem optikás kamera, amit vettem a fejegységhez. (Pedig van egy sima is, de azt soha nem kötöttem be, mert azt barkácsolnom kellene, mivel a jelenlegi nekem is rendszámtábla világításos, amit meg a fejegységhez kaptam az nem az. )20 éve a Prohardveren! ™
-
-
kirkri
addikt
válasz
Pityu89 #2018 üzenetére
Sajnos csak 728*492 felbontású, pedig kipróbáltam volna. Nekem olyan van, mint az általad linkeltek között a Fisheye 1080P MCCD néven futó. A felbontása kétségtelenül jó, csak a halszem optika furcsa egy kicsit a legömbölyített sarkakkal.
(#2021) Pityu89: A videó alapján tetszik a működése. Mennyire pontos amit mutat a csíkozás?
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren! ™
Új hozzászólás Aktív témák
- SGF2023 - Mozgásban a Mortal Kombat 1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- Diablo IV
- PR-Telecom
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- BIOS frissítés után elhalálozott notebookok (főleg UEFI)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest