Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • dethroner

  veterán

  válasz Dacy #38 üzenetére

  Minősége biztosan ok, de szerintem nem kell feltétlenül autóspecifikusan keresni. Én Subaru Foresterbe kerestem, és mégis egy Nissanba valót vettem. A csatlakozók tökéletesek, csak egy plusz keretet kell majd vennem. Még így is jobban jártam, mintha Subaruba valót vettem volna. De az Xtrons szerintem a legdrágább, de a te pénzed.
  A tolatókamerát meg marha egyszerűen rákötöd a tolatólámpára, onnan kapja az áramot. Ha az világít, bekapcsol a kamera is, ezt érzékeli a fejegység és átvált a kamera képére.
  Nálam ha 4 napon belül indítok, akkor azonnal megy a fej. 4 nap elteltével kb 20 másodperc.

  Tégy a gyűlölet ellen, TE rohadék!

 • dethroner

  veterán

  válasz Dacy #40 üzenetére

  Igen, ez gyakorlatilag dettó ugyanaz mint ami nekem is van. Az egyetlen különbség hogy másféle kábelcsomagok vannak hozzá, de ezek univerzális kábelek, idehaza is pár ezresért vehető bármilyen autóhoz való csatlakozó. Én eddig egyetlen hülyeségét tapasztaltam. Ha a telóról neten akarok adni neki, akkor előbb a fejegységen kell bekapcsolni a wifi megosztást (mintha a fej adná tovább a saját internet kapcsolatát) majd letiltani, és ez után már könnyen és nagyon stabilan csatakozik a megosztott nethez. Vannak rá frissítések, lehet valamelyik ki is javítaná ezt a hibát, de jelenleg nincs itthon az autó, így nem tudom kipróbálni.
  De nagy bennem a kísértés hogy az enyémet felajánljam neked megvételre, ugyanis a Subarut el szeretnék adni, és akkor a gyári fejet visszarakom bele. Nem tudom hogy a következő autóban milyen fej lesz, lehet mégis kelleni fog. Nem tudom, el is adnám meg nem is :F

  Tégy a gyűlölet ellen, TE rohadék!

Új hozzászólás Aktív témák