Új hozzászólás Aktív témák

  • lempi

    csendes tag

    válasz Csabex #5100 üzenetére

    Szia!
    Köszönöm hogy válaszoltál és időt szakítottáll rám.
    Az ini filé-t úgy módosítottam ahogy írtad, a hiba az volt hogy nem "C" gyökérkönyvtárból futtatam. Miután rájöttem megjelent az eszközkezelőben a som, és minden egyes alkalommal a gép is hangot adott csatlakoztatáskor. A fészkek rendben vannak mert arra figyeltem hogy ne legyen megtörve a csatlakozási pontnál és most is passzosan illeszkednek a helyükre. Nem is volt soha eltévesztve a helyük. Az Usbdevview -ben nem tudom hogy milyen néven szerepel a driver. Amúgy Windows 11-en működött az RKDevTool.
    (Egy kis magyarázat hogy mit szerettem volna elérni. A gépet droid 8-al vettem, és később 9-re frissítetem, ami tökéletesen és azzal felülettel működött ami nekem tetszett. Gondoltam hogy frissítem 10-re recovery-böl de a bluetooth nem működött. Akkor vissza raktam a 9-et de akkor már azzal sem működött. Ekkor kezdtem utánna olvasni hogy droid 10-en az a modul ami nekem van (MD725 1) nem működik (cserélni kell) viszont abból is kétféle van és az egyik droid 9-en működik. A Termux megmutatta hogy az enyém melyik és az a jó tipus volt. Ekkor kezdtem a problémával kapcsolatban fórumozni és kiderült hogy OTG-vel helyre lehet hozni. De nem értettem hogyan kell a programot használni. Igaz Petymek küldött egy linket amiben le van írva, de nekem nem volt egyértelmű ezért abba hagytam az egészet. Mivel hiányzott a bluetooth gondoltam megint neki esek. Közben rendeltem egy bluetooth modult is biztos ami biztos legyen a 10-hez ha eljutok odáig, de addig is megpróbálom a 8at visszarakni hátha jól működik megint. Itt kezdőttek megint a problémák 8-at nem sikerült otg-vel sem visszarakni csak 9-et találtam ami elindult. Ekkor meg az oldalsó érintő gombok nem működtek nem is világítottak. A faktoryban is állitottam RGBW-re hogy fehéren is világítson de semmi ,csak akkor világított ha kicsit lentebb húztam a három szín egyikét. Aztán fölraktam a droid 10-et ami el is indult de ott sem világítottak a gombok és nem is reagáltak érintésre. Akkor mehetett tönkre a som mikor megpróbáltam recovery-ből 8-at fölrakni 10-re próbált újraindúlni de már nem indult el többet csak fekete kijelző van. Ettől kezdve nem is csatlakozott OTG-vel sem többet a géphez pedig előtte mindig sikerült. Az is probléma volt hogy az első droid 10 után (májusban) megjelent egy szines teszt oldal ami miatt nehezen lehetett recovery-be belépni és szerettem volna eltüntetni valahogy. Erről sem találtam leírást seholsem hogy hogy lehet eltüntetni még csak a problémát sem találtam. Képek a 3831-es hozzá szólásban. Hosszúra sikerült, de talán így érthetőbb hogy mit generáltam. Tudom hiba volt hogy nem csináltam mentést csak képeim vannak róla ami ugyan nem sok.
    Mivel a som valószínüleg tönkre ment, azt szeretném kérdezni hogy érdemes-e másik PX5-öt vagy PX6-ot venni? Az érintő gombok működnek majd? Vagy vegyek inkább másik fejegységet mert ez kuka? Esetleg valami más ötlet a javításra.
    (Privátban szeretnék kérdezni valamit lehet-e róla szó?)
    Egyépként erről a fejegységről van szó: https://www.aliexpress.com/item/32969773028.html?spm=a2g0o.9042311.0.0.27424c4dJzCjcI

    Mégegyszer köszönöm a türelmed!

Új hozzászólás Aktív témák