Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    Használ valaki fejegységhez köthető DVR kamerát?

    Már kipróbáltam egy OBDPEAK X9PRO-t, illetve egy Anytek X28-at.

    Az X9Pro szép felvételeket csinál éjjel is, míg az X28 botrányos. Viszont utóbbiban van GPS Tracker, tehát a felvételen szerepelnek a GPS koordináták és a sebesség is, míg ez az X9-nél nincs meg. A fejegységen az alkalmazásban is vannak különbségek. Az X9 APP-je lassú, szakadozó az élő videókép megjelenítése, viszont az ADAS korrektűl működik benne. Mutatja az autók távolságát és a sávot és vizuálisan is jelez, ha egy autó túl közel van, vagy, ha elhagyom a sávot. Ezzel szemben az X28 alkalmazásában a kép akadásmentes, de az ADAS egyszerűen nem működik benne vizuálisan. Néha dob hangüzenetet, de semmi vizuális.

    Ráadásul az X28 csak akkor működik, ha teljesen újraindítom a fejegységet. Meleg indításból a fejegység nem találja a kamerát, csak reboot után.

    Nem talált még véletlenül valaki olyan kamerát, aminek jó a felvétel minősége, van benne GPS tracking és az alkalmazásban az ADAS is működik rendesen normális, akadásmentes élő képpel?

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák