Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacko32

    tag

    Moin!

    Érdemi válasz nem érkezett kérdésemre, így belevágtam a nagy kínai fejegység piacba. Nem akartam vagyont ráverni, mert anyuka autójába lett véve, tolatókamera meg bluetooth legyen, azt kalap kabát. De ennél több lett. Mi is ez a szerkezet?
    Aliexpressről, *dobpergés* ez a fej : [Hizpo]

    Csomag megjön, kariaji, feltép, wooow de gagyi kínai. Levan sz@rva, anyának bomba lesz.
    Leírás, autó kábel tanulmányozás. Nem nagy kunszt. A kormányvezérlés miatt pár vezetéket kellett átmókolni, kis forrasztás itt, egy zsugorcső ott, egy antenna erősítő, és már bent is van!
    Antenna eleinte makacskodott, próbáltuk másikkal, majd amit adtak, azzal is észhez tért.
    Összességében a maga 35ezer Forintos árát, és az 5 napos kiszállítást figyelembe véve azt kaptam, amit akartam. Nem vártam el tőle sokat, de meglep, hogy ennyire sokoldalú. BT muzsika faxa, Google maps kiváló, alapból felrakott iGo navi nem szép, de pontos. EQ személyre szabható rádiónál, és belső tárhelyes muzsikánál. Sajna BT-nél nem.
    Telefonálás, minden megy róla.
    Kijelző a maga felbontásához képest szép, fényerő, és oldalról nézve is azt látod, mint előlröl. Szabvány 2Dinbe bele kellett paszirozni, 1-1mm fent/lent, de kit érdekel? Gyors a hardverhez képest, 10-es Andro, Play áruház, kamera kompatibilis elől/hátul, OBD, TPMS, AV, szóval van itt minden. Ja igen, a box tartalmazott bónusz usb aljzatot kesztyűtartóba ha valaki a pendrivet részesíti előnybe.

    Ajánlom? Aha, nekem nagyon tetszik! Kép retek, ennyit tud ez a szutyok szürkületbe :/

    Isten egyik prototípusa vagyok, egy csodálatos mutánsa egy olyan valaminek, amit soha nem akartak kipróbálni sorozatgyártásban. Túl bizarr, hogy éljek, túl ritka, hogy meghaljak.

Új hozzászólás Aktív témák