Új hozzászólás Aktív témák

  • kirkri

    addikt

    válasz Diák66 #1235 üzenetére

    Az enyémben is benne (volt). Gondolkodtam, hogy kell-e nekem bele, mert soha nem használom, majd végül úgy döntöttem maradjon. Pár centit leflexeltem a borda magasságából, hogy elférjen a meghajtó alatt a borda.
    Aztán mivel bénaságom miatt a kép bal szélén látható szalagkábelt (az megy a meghajtóhoz) sikeresen letesteltettem és két ér megégett rajta, így nem került vissza a meghajtó.

    Az történt ugyanis, hogy az elején a CPU panelt kivettem, hogy lemérjem a méreteket, majd nem nyomtam vissza megfelelően a csatlakozótüskékre. Ez azt eredményezte, hogy az upgrade utáni első bekapcsoláskor zöld csíkos kijelző fogadott. (Itt megállt a szívverésem egy pillanatra) De gyanítottam, hogy csatlakozás probléma lesz, így ott helyben megpróbáltam orvosolni, csak a pánikszerű kapkodásban nem húztam le a tápról a fejegységet, és a szalagkábelt lehúzva a meghajtóról, persze pont odaért a készülékházhoz és ezt némi füstcsíkkal jutalmazta. :B Így eldőlt, hogy egyelőre nem kerül vissza a meghajtó a készülékbe...

    [ Szerkesztve ]

    21 éve a Prohardveren! ™

Új hozzászólás Aktív témák