Új hozzászólás Aktív témák

  • b0bcat

    addikt

    válasz sasa311 #9657 üzenetére

    "...ami manapság azért érdekes..."

    Van külön GPS készülékem (PNA-m) az autóban (az Y200-on még egyszer sem volt bekapcsolva a GPS), 3G előfizetésem viszont nincs, mert nincs rá szükségem (wifi-n netezek)*. ;)

    (*Volt már olyan, hogy olyan helyzetbe kerültem, hogy jó lett volna, ha tudok mobilnethez kapcsolódni, de ilyen legfeljebb 2 alkalommal fordult eddig elő egy évre vetítve. Ez - tehát mondjuk egy minimál 3G előfizetés - nekem nem ér meg havi több ezer forintot.)

    Én az okostelefonnak azokat a funkcióit használom ki, amitől olyan, mint egy kis tablet. Én ugyanis főként írok és olvasok a tablet-emen is. (Van egy kínai tablet-em.) De a tablet nincs mindig nálam, ezért lenne jó egy olyan telefon, aminek akkora a képernyője, hogy azon kényelmesen tudjak gépelni. Erre az egyre az Y200 sajnos nem alkalmas, pedig minden más szempontból - kiemelve az 5-7 napos üzemidejét - tökéletesen elégedett vagyok vele. A két SIM opció pedig nagyon tetszik, mert akkor egy készüléket meg tudnék spórolni. Így jutottam el ide, hogy két SIM-es kínai okostelefont vennék. :)

    Ezzel együtt is köszönöm, hogy ilyen részletesen kifejtetted a véleményedet! :R

    Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

Új hozzászólás Aktív témák