Új hozzászólás Aktív témák

  • IldiH

    aktív tag

    válasz fateless #89227 üzenetére

    Nekem korábban egy Galaxy S Duos-om volt, standby és nem találtam jónak. Ha egyszer eljutok odáig (pénz, az elvárásaimnak amúgy is megfelelő telefon), akkor aktívot vennék.
    Nálam a feltöltős T-Mobil a netezős kártya és egy Vodafonos flottás a 2. Mivel a flottás a munkahelyi, illetve a flottában már bent van a család egy része, így azon sűrűn hívnak (nyilván ingyen flottán belül) és amúgy is alacsonyabb a díj más irányba, tehát azon is hívok bárki mást is.
    Ha csak mezei hívás közbeni hívásról van szó, nincs is gond, bejelez, sms jön, visszahívom, ha akarom. De ha netezek, akkor átirányítja a bejövő hívásokat. Ha nem figyelek oda és felveszem, akkor ketyeg az óra. És tekintettel a nagy számú hívóra, én bizony nem örülnék utána a számlának.
    (A problémát még növeli a Duos lassúsága, a net pláne megöli, mire meglátom, hogy melyik számomat és ki hívja, addigra megunják és leteszik. :P a legjobb meg az, amikor ettől a rengeteg feladattól - bejövő hívás, böngészés - le is fagy :D )

    Tehát én azt akarom(nám), hogy egyik se legyen "nem elérhető", max. foglalt jelzés, ne irányítódjon át, mindkettővel ugyanúgy tudjak netezni (helycsere nélkül). :K

Új hozzászólás Aktív témák