Új hozzászólás Aktív témák

  • 426os

    őstag

    válasz tpeter77 #84381 üzenetére

    ZTE-hez tudok hozzászólni, mint elégedett felhasználó (2GB Ram-os változat):
    Szerintem abszolút jó az optimalizáció (Nincsenek akadások, korrekt akuidő).
    A felülete gyorsan, egyszerűen kezelhető, ráadásul a SW teli van hasznos funkciókkal, amiket én személy szerint kedvelek, mert ezekhez korábban mindig kellett plusz appokat (pl GravityBox) felrakni.
    A supportról annyit, hogy félkész, beta SW-el és letiltott 2. SIM slot-al adták ki a telefont, de aztán sorra adogatták ki az újabb verziókat. A jelenlegi legfrissebb 1.10-es rom-ban a 2. SIM slot is működik már, és bug-okkal sem találkoztam a használat során. Ha minden igaz, akkor jönni fog még egy végleges frissítés (ami remélhetőleg multilang lesz, mert most csak angol/kínai nyelv van benne, igaz nekem ez nem fáj).
    Ami megszokást igényelhet az az, hogy a kapacitív menü és vissza gomboknak nincs világításuk, csak a home gombnak, ami egyben értesítő ledként is szolgál.

    ps.: jut eszembe, bug1: Mass storage módban PC-re csatlakoztatás után el szokta felejteni a csengőhangot, de ez orvosolható, ha rootolt a telefon, ekkor csak be kell másolni a saját csengőhangot a gyáriak közé és nem fogja többé elfelejteni.
    bug2: a gyári zenelejátszó teli rakja kínai karakterekkel a címet/előadót/albumot, ha az ékezetes karaktereket tartalmaz, illetve nem tud albumban elfoglalt sorrend szerinte rendezni (csak abc vagy random sorrendben).

    Ha Kínából rendelsz, akkor ajánlom Aliexpresszen a Chigontech-et, shipping monday-el árban verhetetlenek.
    De itthon is beszerezhető, nézd a hozzászólók aláírását :)

    [ Szerkesztve ]

    .

Új hozzászólás Aktív témák