Új hozzászólás Aktív témák

  • Senator

    aktív tag

    Sziasztok! Mindnekitől bocsánatot kérek, akik idáig arra vártak esetleg, hogy a korábban beígért és utána jól elfelejtett Doogee Valencia DG800 témával kapcsolatosan postoljak. Csináltam egy kis pakkot, van benne fotó (a világ legnagyobb fotózási antitalentuma vagyok, sry) épp volt nálam egy ThL T11 is úgyhogy mind2 telóval megcsináltam nagyjából ugyanazokat a képeket... borult idő volt, a kajás fényképek fedett teraszon készültek.
    Tehát van a pakkban: fotó, about phone, gpstest indoor, outdoor, wifianalyzer (1 szinttel odébb voltak a telefonok a hotspottól a teszt idejében).

    A telefon nagyon klassz, semmiféle nagyon-low érzésed nem lesz vele kapcsolatosan. A gps-el nem vagyok maradéktalanúl elégedett amk abban merül ki, hogyha amolyan "Szállítós" tempót diktálok a városban az zavarba tudja hozni. De ha nem állat módon közlekedem, hanem a forgalom ritmusát követve, akkor nem jön zavarba... Mindenesetre úgy láttam van valami update a cucchoz, de egyelőre nem volt vele időm foglalkozni.

    Az nagyon tetszik, hogy két hátlapot kapsz a cucchoz. Egy fehéret alapból amin a back touch panel van ami kikapcsolható menüből és egy másik bordázott hátlapot ami olyan színű amilyet a rendeléskor választasz, ezen ugye nincs back touch panel. Az akksi egész jó, de csak azért egész jó, mert a Pixels tovább bírja HD kijelzővel. A KitKat maga annyira nem hoz lázba egyelőre, de hátrányt sem okoz.

    Egy szó mint száz, én nem tudom ki mennyiért veszi ezt a telefont, de 120 usd alatt nagyon jó vétel. Ám nem vagyok benne biztos, hogyha valaki felteszi a kérdést, hogy melyiket venném inkább DG800 vagy ZP700..
    Ha figyelembe veszem, hogy nem világítanak az alsó gombok és notification led-et se nagyon látok rajta, továbbá root opció sincs a security menüben és miui sincs a dg800-ra, akkor nem vitás, hogy melyik készülék a nyerő abban az esetben, ha nem a kemera nem annyira hangsúlyosan fontos tényező.

    A teszt csomag letöltési linkje: [link]

Új hozzászólás Aktív témák