Új hozzászólás Aktív témák

  • Samus

    addikt

    THL W200S telefonról mi a vélemény, sőt, úgy konkrétan a THL-ről, mint márkáról. 8 magos cucc, fehérben nagyon szép, a bemutató alapján a fényképei is nagyon szépek, igazából ezen leírás alapján Best-buy.

    Ez és a Hongmi között vacillálok, ha sikerül eladni a mostani telefonom, akkor benevezek egy kínai csodára.

    A Hongmi-vel az a baj, hogy a Xiaomi fórumán is olvastam, hogy sokaknak gondja van a Google szolgáltatásaival (Play áruház például) a teljes Google framework hiánya miatt. Ugyan telepíthető külön, de panaszkodtak, hogy így sem jó, illetve volt panasz a többnyelvű MIUI ROMmal kapcsolatban is (a stock-hoz képest problémásabb, fagy, stb.). A másik nagy gondom, hogy az MTK 6589 miatt 4.2 az utolsó, ami elérhető rá, az sem tiszta, hogy a MIUI-val jönnek-e új funkciók, vagy csak hibajavítás lesz.

    Mondjuk a THL esetében sem tudom, hogy számíthatok-e frissítésre...Árban majdnem egyforma a kettő, egyéb specifikációk hasonlóak (kijelző felbontás, RAM). Ahogy nézem, a kamera is hasonló minőséget produkál, bár a Hongmi szenzora kicsit szebb képeket készít.

    Arra már rájöttem, hogy nekem mindenképp olyan telefon kell, amin vannak dedikált gombok a rendszer számára, ez a virtuális őrület nem jön be. A W200S gyakorlatilag egy T11 olcsóbban, több műanyaggal.

    '' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

Új hozzászólás Aktív témák