Új hozzászólás Aktív témák

  • svgyula

    addikt

    válasz pinterto #58564 üzenetére

    Szia!
    Megnéztem én is ezt a telefont ZP980+. A belseje az nagyon jónak tűnik! a külső már nem annyira a csúcs kategória kinézetre! Az akkumulátor az viszont biztosan a leggyengébb pontja lesz!
    Belegondolva a full hd kijelző megjelenítéséhez azért kell számolni akkor is ha valaki nem játszik! A kijelző mérete is 5" oda is kell "villany :K " Nos aztán ha bekurblizza valamilyen apk a nyolc magot akkor valószínűleg
    szemmel lesz látható az akkumulátor merülése :K Az sem kizárható hogy még Paks-nak is be kell szállni az áramszolgáltatásba bármennyire is optimalizált a rendszer. :DD Tényleg érdemes lenne várni az akkumulátorok forradalmára, addig meg óvatosan ezekkel a "giga-biga :DDD teljesítményű" telefonokkal. Mint már többször kiderült ez más téren, hogy nincs teljesítmény energia bevitel nélkül itt is így van! Persze ha valakinek csak a "filing :)) " miatt kell és szinte csak telefonálásra használja, na meg pénze is megvan! Hát nosza csak bátran előre :)) hisz kell a tapasztalat! Bármilyen legyen is az!

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

Új hozzászólás Aktív témák