Új hozzászólás Aktív témák

  • nemlehet

    őstag

    Tudom, kicsit off topic, mert nem kifejezetten két SIM-es telefont keresek, de mivel kínaiban úgy látom itt vannak legjobban otthon a kollégák itt is kérek egy kis segítséget.

    Nah most hogy beadta a kulcsot a mikrofonja végképp megérett a Acer Liquid Metalom a cserére és mivel óriási a választék kíváncsi vagyok a véleményetekre.
    Árkategória: max 40k (200$) de ha valami nagyon nagyon tuti kínálat van 210-220-ért akkor az még belefér.
    Használt vagy új: Mindegy, de legalább 2 évre venném, tehát nem ártana, ha nem lenne elmaradott.
    Hol venném: Mindegy, Kínai is jöhet (sőt ezeket nézegettem főleg), de semmi képpen sem akarok előfizetést kötni. Telenoros kártyás vagy.
    Mire használnám: Filmezés, játék (főleg GBA, NES/SNES/SEGA emulátorral, tehát semmi RR3 meg Modern Combat) netezés, navigáció, zene puskázás az egyetemen :D
    Kizárólag androidos érdekel, próbálatam a WP-t, nagyon nem jött be, ennyiért meg iOS meg nincs (bár az sem a szivem csücske, mert szintén próbáltam)
    Milyen kialakítású telefon: Hát a legjobb a full qwerty slide lenne, de ez hiú ábránd tudom... Szóval marad a lehetőleg 4,7" ne legyen nagyobb.

    Még fontos lenne a jó aksi (lehetőleg 2000 Mha<) és örülnék ha a 720p-s kijelző is beleférne. Én a eddig a Jiayu G3T-t néztem ki, amit igazából rendelnék is, mert lefedi az igényeimet, de azért hátha van ennél jobb ajánlat is. A két SIM nem szempont, ROM-olgatás szintén nem gond.

    Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

Új hozzászólás Aktív témák