Új hozzászólás Aktív témák

  • kgymac

    őstag

    válasz Zeki #53047 üzenetére

    Amíg nem tudod használni. Akkor meg hirtelen érdekelni fog. OT995: Kamera képességek frissítés után minimumra (jó, a 100% sem volt sok, de frissítés után alig 10%, sw visszatérés előzőre csak alaplapcserével :Y), és az sem csak kényelmetlenség, ha mobilnetre csak repülős üzemmód után tud csatlakozni. Továbbá orosz rulett a töltőre csatlakoztatás - vagy újraindul / vagy nem. A tecsi hw-e még mai is majdnem elég (512MB ram ami igazán kevés, a hdmi támogatás elvesz úgy 30-40MB-t, kikapcsolhatatlanul). A hazai supportja Bagyusz mesternek :R hála mutatja, hogy mi lenne a supporttól az elvárás. Igaz, ez a léc jelenleg Bagyusz miatt az egekben van, de a zárt kernel miatt (ehhez szükséges az alca support, ha már könnyen téglásíthatóvá tették miatta a telcsit, de a kernelt nem publikálták - pedig kötelező lenne) kéne az alcának javítani /pl. kamera driver, scrollozás, hdmi driver/. Bár a telcsi nekem is tetszik,de az alca support hozzáállás miatt inkább nem.
    A vis maior biztosításokra meg annyit: sok a kisbetűs kizáró feltétel, amit majd miért is ne Veled szemben alkalmazzanak (csak 2 példa a homárról: törött tablet, memóriában kép, hogy a gyerek fényképezi magát. nem garis. Voda htc one taxiban felejtve, lopás miatt letiltva, vodának, rendőrségnek elég, biztosítónak nem. Rémlik egy iP5-is, talán besárgult - de az nem extra biztosításos volt). Én elég sokat gondolkodtam a gyerek tabletjén: biztosítással vagy nélküle. Az első kizáró tényező volt a 14 év alatti személy használata vagy saját gondatlanság. Így nem kértem.

    szerk: Aláírni meg nem fogok. Főleg nem 10e kedvezményért, mert én inkább netezek, a havidíjamat sem tudom lebeszélni. Ha meg valami változik, futkosok mint pók a falon (és mint a vodás üzleti előfizetők ;])

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák