Új hozzászólás Aktív témák

  • anonym1s

    őstag

    válasz alex89 #49024 üzenetére

    Hali.
    Magnetic, orientation, es light szenzorok. Az elso kettot en sem hasznalom (de ha mar kifizettem akkor mukodjenek azok is!), de a fenyerzekelo szenzor hianya mar nem tul jo.
    Latszolag mukodik de valojaban nem, mert nem szenzor vezerli, hanem csak leveszi a fenyerot minimumra ha bekapcsolom az auto fenyerot, es annyi.
    Atto kezdve nem emeli meg a fenyerot akkor sem ha kozvetlenul belevilagitok egy eros elemlampaval.
    Ha a fenyero minimumra van allitva es ilyenkor kapcsolom automatara, akkor egyaltalan semmit nem valtozik a fenyero. A minimum es maximum fenyero kozott alig van kulonbseg, emiatt meg a minimum fenyero is tul eros egy esti olvasgatashoz a korom sotet szobaban, amit en gyakran szoktam tenni elalvas elott.
    A kamerat meg a galaxy s2-hoz es asszonykam xperia neojahoz viszonyitva mondom hulladeknak. Lehet hogy kinai mezonyben nem rossz, de en nem akarom hogy visszafele fejlodjon a technikam.
    Na persze egy sony k700-hoz viszonyitva nem rossz a vowney kameraja, de az egy 2004-es modell.

    En mar lemondtam arrol, hogy a kozeljovoben megtalalom az s2 utodjat egy kinai telefonban, de asszonykam xperia neojat talan le tudom cserelni egy kinai ket kartyasra. Neki a kinezet es kamera a legfontosabb, aztan kijelzo es teljesitmeny a sorrend. A vowney sokkal gyorsabb meg a kijelzoje is jobb mint az xperia neo de a szar kamera miatt nem kell neki sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák