Új hozzászólás Aktív témák

  • -PLevi-

    senior tag

    Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni tőletek! Egy ideje már keresgélem az Ace utódját. Eddig úgy néz ki, hogy valami kínai telefon lesz.

    Kritériumok (inkább csak elképzelések):

    -SoC: MTK6589(T). Ha minden igaz, a T csak emelt órajelű (CPU és GPU is), szóval nem olyan fontos, a turbózott chipset.

    -RAM: Minimum 1GB, de inkább 2. Olvastam a "Milyen okostelefont vegyek?" nevű topikban, hogy sokat számít a RAM mennyisége. Itt írtátok pár hsz.-szel feljebb, hogy bőven elég egy is. Viszont hosszú távra kellene, szóval tanácstalan vagyok. (2-3 év)

    -Kijelző: Minimum 4 col, maximum 5. Az ideális valahol 4,5-4,7 körül lenne. A többség úgyis ekkorával van szerelve. Felbontás: 720p. qHD-t nem szeretnék, a FHD pedig szerintem sok ennek a hardvernek, plusz szvsz. felesleges.

    -Kamera: Megapixelek száma nem izgat, de a kép minősége legyen elfogadható, videófelvétel is viszonylag normális, nekem elég lenne a 720p. Előlapi kamera is legyen!

    -Akkumulátor: Lehetőleg minél nagyobb, egy nap alatt ne lehessen lemeríteni intenzív használattal se. 2 nap normál használat esetén jó lenne. Igaz, a cortexA7 magok takarékosak, de akkor is. ;]

    -Egyebek: LED villanó, noti LED, Gorilla Glass, Jellybean.

    Nem bánnám, ha lenne rá pár főzött ROM. Legalább lelkes felhasználótábor.

    Egyelőre a Jiayu G4-et néztem ki 3000mAh-s akkuval. Még nem tudom, hogy kell-e nekem az Advance verzió. Az viszont (Adv.) jelen pillanatban drága nekem, amit rászánnék az 50 ezer forint lenne. Szerintetek mikor mehet le ennyire az ára?
    Nem sürgős annyira az új teló, csak szeretném tisztán látni a dolgokat. :)

    A klón telókat nem prefelálom, különösen a Samsung féle szappantartó formát. Ha hasonlít egy jó megjelenésű telóra (vagy fordítva, lásd Jiayu G3 és HTC One) az nem gond.
    Ne legyen kényes, értelem szerűen nem lesz dobálva, de nem szeretném ha véletlenül leesne, hogy darabokra törjön.

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák