Új hozzászólás Aktív témák

  • andatti

    senior tag

    válasz kutga #41551 üzenetére

    Nem értem a problémát... bár nem akarok belekontárkodni...
    2 db telefon esetén mi történik, beszélsz az egyiken, mire csörög a másik... mit teszel? egyszerre nem tudsz beszélni a kettőn, akivel beszélsz kénytelen vagy tőle elköszönni, vagy megkéred, hogy tartsa a vonalat, amíg a másikon lerendezed a hívást.
    Ezt a dual standby sim is tudja... beszélsz az egyiken, mire értesít, hogy a másikon kapásod van, eldöntheted, hogy felveszed, vagy sem. (ugye privát a bejövő hívás, vagy céges).
    Rosszabb esetben a futó hívásod a másik bejövő miatt megszakad és majd újrahívod. Alapesetben is megszakadna a privátod, (el kell köszönnöd, le kell raknod) ha a főnököd hív, mert ugye azt fel kell venned.
    Annak az esélye, hogy egyszerre keresnek a két számodon pedig statisztikailag eléggé valószínűtlen, bár nem lehetetlen, kivéve, ha állandóan a telefonon lógsz. :)

    szerintem.
    Persze engem nem zavarna a dolog okostelefonon, hisz voip-on 3 Ft-ért hívok bárkit, így nem tétel, 5-10 percet pedig biztos tud(na) várni a privát beszélgetés. A cégest meg a cég fizeti... Igaz ez én vagyok. :DDD :B

Új hozzászólás Aktív témák