Új hozzászólás Aktív témák

  • tvamos

    nagyúr

    Sziasztok! Megin' visszaevett a fene...
    Szeretnek vasarolni ajandekba, (egy nagyon kedves holgy ismerosomnek,) egy kis, olcso, dual-sim-es telefont, ugy 3.5" korul. Az sem baj, ha a "valami", vagy az "ize" klonja!
    Kene az egy napos keszenlet is, folyamatos 3G-vel, meg WIFI-vel, nem elvarhato, hogy ezeket kapcsolgassa! Nem akarok kitolni vele, ezert az 1G RAM is elvaras lenne. Azert a dual-sim, mert en vennek neki egy net kartyat. (Talan feltoltoset, ha van valami jo ajanlat, majd szetnezek.) A masik sim meg a jelenlegi Vodas lenne. Kesobb ugy safarkodik a nettel, ahogy akar. Ja, es kipuhatoltam nala, a 4.3"-es telefonom nem tetszett neki, de azt mondta, nem baj ha kicsit vastagabb. (Fene az izleset!) En meg nem akarnek 30 ezernel tobbet kolteni.
    Zommel facebookozasra lenne hasznalva, es jo lenne, ha facebookos jatekok mennenek rajta. Ha megoldhato. (En meg ilyet sosem probaltam, es nem is szeretnem telerakni a sajat, meg az ismeroseim adatlapjait merhasagokkal.) Talan felugrana par jatek, de nem a 3D-sek, es tuti nem a fizetosek. Lehet, egy kis netezes is bejatszana... Kisebb lagokra nem erzekeny, regi cerka notival siman elvan, pedig az laggol rendesen!
    Kene ra valami atom stabil rom, amit ha felteszek, megy a kis telcsi, mokolgatas nelkul.
    Koszonom elore is a segitseget!
    Udv, Tomi

    "Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

Új hozzászólás Aktív témák