Új hozzászólás Aktív témák

  • oklmernok

    csendes tag

    Tanácsot kérek guruktól: 11éves unokaöcsém régen vett egy Blade1-et, aminek alapvetően semmi baja. Azóta van egy nagy asztali játéggépe is, de most el akar költeni max50-55ezer Ft-ot. Vagy egy 7"-os tablet, vagy egy Blade-7" közötti nagyobb androidos telefonra. Kínából rendelés nem gond, itthon viszont csak a nettót kellene neki fizetnie.
    Amire használja: játék, amikor nincs az asztali gép mellett (vagy unja azokat a játékokat). csak Androidosban gondolkodunk és max 7" (na jó, lehet 8" is, de nem nagyobb). Először csak 7" tabletben gondolkodtunk, de aztán eszembe jutott h lassan a Blade-et is cserélnie kell, akkor meg miért ne legyen rögtön 1 rendes köztes erős gépe. Persze ha azt mondjátok hogy egy tablet sokkal erősebb ugyanannyi pénzből, akkor én hallgatok rátok, vele meg megbeszélem.
    Megkérdeztem milyen játékra használja, az mondta h minden, amit csak talál, aztán letörli. (autoverseny, lövöldözős, ügyességi, stb). tehát erőgépet akar :)
    egyszer mondtam neki, h lehet kapni kiegészítő konzolszerű vezérlőt is hozzá, ami nagyon tetszett neki, de ez már nem izgatja annyira, főleg h drága.
    Tehát a kérdésem: mit ajánlotok játékra 5-7" között kb nettó 50-e Ft-ig. (nem kell feltétlen kitölteni a keretet)
    előre is kösz

Új hozzászólás Aktív témák