Új hozzászólás Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz koala69 #41236 üzenetére

    Ez bizony sokaknak fog segíteni, mert én is ezek miatt nem rendeltem még be kínából valamelyik készüléket. Nekem fontos nagyon a navigálás benne és szeretném ha legalább ugyanolyan lenne mint a Defy-ban - amiben igen jó, sokat túráztam már vele.
    Pont emiatt lett első körben a Lenovo P770 kinézve, mert hosszabb túra esetén jól jött volna a jó erős akku. (Itt amúgy lehet a kétmagos mediatek miatt "még" jobb a navigálás mint 4magos társainál.
    De most hogy a ténél nagyon jó akciók vannak (xperia sp és sgs3) igen b@ssza a csőröm hogy mi legyen, mert alapból sem sony sem samsung nem kedvencem, de abban az árban ahogy most meg lehet szerezni őket, nagyon elgondolkodtató - főleg hogy erősebb felszereltségűek mint a kínaiak (persze egy nevenincs kínai lehet jobb felszereltségű csak az meg minőségben vérzik el).
    Nem könnyű ez gyerekek. A Lenovo is miért olyan sóher hogy nem tesz rds-t a rádiójába, és nem csinál fasza gps nagivációt bele (feltéve ha a két magosra is igaz amit fentebb a négymagosról írtunk).
    Mert a többi még nem is izgatna - fényképező ha kicsit egyszerűbb egye fene, nfc, usb-hdmi átalakíthatóság stb hiánya sem olyan gáz, még a kicsit gyengébb vas sem, játszani úgyis ritkán játszik akinek az ilyen felszereltség kell mint nekem.

    (#41238) gipsztigris: Erről a lutrizásról nem is beszélve, mert egyszerű ember mint én nem igen szeret lutrizni. Venni akar egy jó cuccot legalább 2 évre és akkor lutri hogy jó e vagy sem. Hát ez igen csak elkeserítő. Annak aki bizniszkedik mindegy mert továbbadja és fél éven belül eleve átmegy a kezében 5-6 telefon.
    De aki egyszer akar (és tud) kiadni telefonra annak ez keserves lehet ha mégsem jó a funkció benne amire szüksége lenne.

    [ Szerkesztve ]

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák