Új hozzászólás Aktív témák

  • barnam_

    nagyúr

    Pár szót a ThL W200-ról, most, hogy már két napja használom:
    Először is, nagy :D De nem vészes, mert a kijelző körül vékony a keret oldalt, és alul/felül sincs nagy túlnyúlás. Gyakorlatilag nem kényelmetlenebb kezelni egy kézzel, mint a Nexus 4-et.

    És ezzel elérkeztünk a kijelzőhöz, amiről csak jót tudok mondani. Elég nagy fényereje van, én minimumon használom. Pixeleket nem látni rajta, nagyon szép képe van. Oldalról is lehet nézegetni, ha valakinek ilyen igénye van.

    A proci miatt (MT6589T) akadásra nem lehet számítani, Real Racing 3 high beállításon éppen elmegy, eddig amit próbáltam (Nexus7, Lenovo A820) mind akadt így. Pontszámokban (antutu, epic citadel) hozza azt amit kell, bár én pont nem játszok a telefonon.

    A gyári füles elég dobozhangú, de jó minőségűvel egész jó zenére lehet számítani. Beszéd során sem volt probléma, megfelelő a hangerő. Gyárilag 4.2.1 van rajta, Google Play-el (átnéztem a gyári romot, benne van, nem utólag tették fel). Semmi sallang nincs, pár extra programot kapunk (biztonsági mentés, fájlkezelő, task manager, jegyzetelő, zseblámpa), de amúgy alap rendszer. A témán és gyors kapcsolókon változtattak kicsit.
    szerk.: amit elfelejtettem, hogy alapból van rajta magyar nyelv, ami közel tökéletes, csak néhol van angol felirat, kínaival pedig csak akkor találkozni, ha kínaira állítod :D

    Véleményem szerint, a külső szubjektív, de az elvékonyodó hátlappal a formát eltalálták, még hogy ha emiatt az akku kisebb is lett, mint kellene. Két sim-el folyamatos szinkronnal és mobilnettel egy napot pont elmegy. Ennyiért bőven megéri szerintem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák