Új hozzászólás Aktív témák

  • b0bcat

    addikt

    válasz Atomcsirke #40121 üzenetére

    Szerintem minél nagyobb a képernyő, annál jobban tudod kihasználni, mert annál kényelmesebb olvasni vagy pötyögni rajta. Ez mind a felbontásra, mind a fizikai képátlóra vonatkozik. Hátrány viszont a nagy befoglaló méret, amivel nem mindenki tud együtt élni.

    Nekem eddig nem volt sok okostelefonom, de volt (jelenleg is van) 3,5-es, 4 colos és 5 colos. Ezek közül messze az 5 colost volt a legkényelmesebb használni, míg hordozhatóság szempontjából számomra a 4 col sem volt sokkal kevésbé tepsis, mint az 5 colos, akkor meg már miért ne legyen 5 colos? ;)

    Ez szigorúan az én véleményem. Senkit nem akarok meggyőzni, mert tisztában vagyok vele, hogy ízlésről kár (és nem is illik) vitatkozni. Nekem semmi bajom azzal, hogy sokak irtóznak a tepsi mérettől. Másoknak meg az a vonzó. (Manapság, a 6 col feletti mezőny bővülését látva, az 5 col lassan "kompakt" méret lesz... :D)

    U.i.: Emlékszem, amikor először hallottam a Galaxy Note-ról, arra gondoltam, hogy egy olyannal csak headset-tel lehet majd telefonálni, mert el nem tudtam volna képzelni, hogy egy ilyet a fejemhez tartsak... Azóta viszont nagyot változott a világképem. :DDD

    Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

Új hozzászólás Aktív témák