Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz fateless #37770 üzenetére

    25$-al azaz durván 6000 Ft-al drágábban megkapja ami írtam. Szerintem megéri. Ha úgy nézzük ez egy turbózott 2 magos, azok meg 100$ körül vannak vagyis jóval olcsóbbak. A5 40nm-en készült, szóval eszik az rendesen ha kap enni. Az használja ki a GPU erejét aki játszik, ez tény.
    Fogyasztásról annyit hogy nem a proci a GPU belső hardver fogja a legtöbbet enni, vagyis csak akkor ha kijelző ki van kapcsolva. Ha a kijelző működik akkor máris kezdi szépen szívni az akkut, 4,5"-on kell is az energia felbontás meg teljesen mindegy hiszen maga a panel fogyaszt. Egyébként azt se tudjuk milyen kijelző van benne, újabb fekete pont. Egy MT6589 még szerintem FHD-t is simán elviszi röccenés nélkül, de még ez a Qualcom is, amíg nem terheled le a hardvert hogy ténylegesen dolgoznia kelljen azon a kijelzőn addig nem hiszem hogy nagyon sokat kellene dolgozni egy ilyen 4 magos gépnek egy ilyen GPU-val (mert azért Adreno 203 se fika), nyilván többet, de megint csak visszatérünk a kijelzőhöz ami ha működik és nincs terhelve a vas a legnagyobb fogyasztót jelenti.
    Szerintem pont a határon mozog, 2 és 4 magosok közt, mind tudásban mind árban. Véleményem szerint nem éri meg, mivel pont a felezőpontban van akkor már érdemes egy normális 4 magost venni. Egyébként összességében alig nyújt többet mint egy 2 magos, annyival nem jobb hogy legyen értelme a 4 magnak akkor meg minek? 512MB ram főleg levágja az alsó részbe a 2 magosok közé, ha 1GB ram lenne benne nem szóltam volna egy szót se.

Új hozzászólás Aktív témák