Új hozzászólás Aktív témák

  • gipsztigris

    addikt

    válasz milestone #27327 üzenetére

    Nos! Concorde SmartTab 5700 rövid szubjektív vélemény.

    Hardveresen meg vagyok vele elégedve, bár hozzáteszem nincs összehasonlítási alapom más MTK 6589-es processzoros telefonnal.

    Qrva jó telefon, két nap aktív babrálás, játék és egyebek után egyszer sem tudtam akadásra bírni, de nekem nagy.
    Ez szerintem öltönyös és (vagy) táskás embernek való, akinek a zakója zsebe kellően nagy egy 83x158 mm-es telefonhoz. Nem találtam a ruhatáram között olyan általános mindennapi utcai öltözéket amelyiknek a zsebébe be tudtam volna tenni. Szerintem vagy öltöny, vagy táska....és mindenképp egy BT füles.

    - 3600 mAh-ás akkumulátor, üzemidő tekintetében erős egy nap, aktív használat mellett. Ebben benne volt nagyon sok játék, videó (youtube), navigáció (töltő nélkül), és rengeteg böngészés. Wi-Fi és BT bekapcsolva.
    - Kijelző IPS 1280x720-as felbontással. Fényerő lehetne erősebb egy picit, de napfényben azért a látható kategóriában van.
    - Antutu 12636 pont!
    - Összeszerelés teljesen rendben van, az eleje fém, vagy nagyon jó fémes hatást keltő műanyag. Ezt még nem mertem kapargatni. :-) A hátulja nagyon sima lakkozott fémhatású műanyag.
    - GPS jobb, mint vártam! Semmi GLONASS, semmi extra, de lakáson belül is gyorsan fog jelet, nem dobja el, és olyan nyomvonalat rögzítettem vele, hogy vonalzóval sem lehetne egyenesebb vonalat húzni. :-)
    Fényképek sokkal jobb minőségűek (elsősorban a színhűségre gondolok) mint a ZTE V970 képei. Autós fejegység bluetooth moduljához azonnal kapcsolódik, nem recseg még média lejátszáskor sem, nem szakad meg a kapcsolat. Kb. tíz méterre vitte el a gyerekem a telefont az autótól mikor elkezdett szakadozni BT kihangosítás mellet.

    A GPS sokkal, de sokkal jobban teljesített mint azt vártam. Az alábbi nyomvonal mentés mindent elárul a pontosságáról. Tessék nyugodtan nagyítani, és nézni nagyokat! :)
    A hárombetűs népszerű navigációs program gond nélkül fut a telefonon, mellékesen a nyomvonalat is azzal rögzítettem.

    [link]

    Röviden ennyit tudok írni hirtelen, ha kérdés van este még gépnél leszek.

    "Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-

Új hozzászólás Aktív témák