Új hozzászólás Aktív témák

  • alexw801

    senior tag

    válasz janosgal #25936 üzenetére

    Rendben, leírom este.
    2-szer kell flash-elni (Bruno féle CWM Recovery felrakása és átpartícionálás), ez kellemetlen (bár a ZP100-nál eleget csináltam).
    Utána már csak fájl bemásolás és install zip - Recovery-ből, ez semmiség.
    De a fájl bemásolást inkább kikapcsolt teloból kivett micro SD-re raktam PC-vel, mert az USB kapcsolathoz ZTE .exe illesztő futtatása szükséges (és a jobbik - céges - laptopomon nem vagyok rendszer adminisztrátor, majd hétfőn bent megfuttatom).
    Az eredeti Recovery-vel backup készítést feladtam, de Bruno reagált is, hogy szükségtelen, mert rendelkezésre áll a gyári (stock) ROM, és bármikor vissza lehet tölteni, ha garanciális vita miatt szükséges lenne.
    A Bruno féle CWM Recovery-be csak kikapcs., Volume up + Power gomb hosszantartó lenyomásával lehet bejutni, úgy nem, mint a V970-nél.
    Battery stats fájl nem találtam még benne, én szeretem kitörölni, ha a töltöttség % zavart.
    A telo 2013 februári gyártású(dobozon látható), és még szűz kínai volt, ápr. közepei rendeléssel. Pár nappal ez után az egyik eladó már Bruno ROM-jával küldi, amiért Bruno-nak még egy sört sem fizet. Valószínűleg nem partícionálja át.
    A Volume down + Power gomb hosszantartó lenyomásával egy Factory mode-ba sikerült jutni, full kínai nyelvvel, akku kivétel segített. Lehet, hogy most már nem kínai lenne.

    Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro

Új hozzászólás Aktív témák