Új hozzászólás Aktív témák

  • gr8tjoey

    tag

    válasz hippo0315 #24746 üzenetére

    Szia,

    Nekem van egy SE arc S-em, ami egy tökéletes cukrász műremek egy nagy kócos hajjal a krémben.
    Mindent tud, és mindent jobban tud mint az a két kínai telefon ami nálam van/járt. Viszont 372Mb ram van benne, egy utálatos hányás használni. Lag-ol, olyanokat akad, hogy 4mp mire felveszi a hívást, közben kimerevedik a képernyő. Programról programra váltás egy gyötrelem, és sorolhatnám. Q sok türelem kell hozzá :) Hiába tud pl gyönyörű 720p-s felvételt csinálni, ha szaggat közben mert nem elég gyors, hogy kiírja a class 10-es kártyára..
    De jobb a kamera és hangminőség (dedikált zajcsökkentő mikrofon!), a kijelzője, hdmi-s, a hangszórója bitang hangos, 5 nap a rendelkezésre állása 1350mAh-es akksival, stb-stb

    Ár/értékben egy f.s - sírnom kell ha arra gondolok mennyi pénzt adtam érte - ez nem vita tárgya, de ha nagyon keresem akkor megtalálom az összes Forint árát a készülékben összehasonlítva egy kínaival. Inkább csak azért veszek kínai telefont, mert sajnálom telefonra a pénzt, és azt az érzést kelti mintha. Ugyanezért a Csonti Car a legsikeresebb használtautó kereskedés. Nem baj ha rossz, de legalább jó olcsó :)

    ------((-----))------

Új hozzászólás Aktív témák