Új hozzászólás Aktív témák

  • gr8tjoey

    tag

    válasz Peaceliker #23200 üzenetére

    Sziasztok,

    Új vagyok itt, de örülök, hogy van egy ilyen fórum.
    Ez a GPS dolog nekem is beakadt. Vettem egy HDC Galaxy S3 EX telót még jan. elején.
    Sajnos a GPS nem volt jó rajta (gyárilag fos az antenna).
    Itt (http://forum.frandroid.com/topic/131508-fix-antenne-gps-b92m-modifications-physique-de-lantenne/) kiokosodtam mit kell vele csinálni. Alkottam rá vagy 40 féle antennát, de csak nyílt terepen ment 15 méteres pontosságig, városban vacak maradt, sokat keresgélt, hogy hol vagyok. Maga a telefon piszok jó volt, de emiatt nem tudtam megszeretni, eladtam. http://www.youtube.com/watch?v=0zWoevgJRp8

    Vettem helyette egy kifejezetten GPS hibás JIAYU G2S-t, amit viszont sikeresen javítottam. Az elmúlt hónapokban pár órám ráment az antenna gyártásra (teljesen empirikus úton csak kísérletezgetéssel), ha valakinek ilyen terve van, akkor keressen nyugodtan.
    A legtöbb esetben az antenna fólia és az alaplap közti kontakt okozza a jel gyengeségét, amiből nem tud a telefon pontos helyet meghatározni. Persze nagyobb antennákkal is lehet jelet erősíteni.
    http://www.youtube.com/watch?v=3GSeVk4y_kM&NR=1&feature=endscreen

    A JIAYU-ban most az alaplapra van forrasztva egy drót, ami rá van forrasztva az eredeti helyre vágott antennára, ami érintkezik egy a hátlap belsejébe beragasztott nagy antennával. Krampácsisten dörzsöli a tenyerét ha csak rágondol. Viszont prímán működik.

    [ Szerkesztve ]

    ------((-----))------

Új hozzászólás Aktív témák