Új hozzászólás Aktív témák

  • Xabi78

    aktív tag

    válasz Al3xT #16820 üzenetére

    Megjött tegnap a P770 :)
    Hát, nem kis darab. Azóta már rápróbáltam kb 4 különféle ROMot, a gyáriak sajna szörnyűek, de az oroszok már főzőcskéznek. Eddig 2 hiba, az elején lelövia az android.phone.apkt, de utána újraindul és működik szépen. A google féle naptár pedig kilép, használhatatlan, helyette így egy másik alkalmazást kell használni.
    Az akku félelmetesen jól bírja, amikor a Galaxy S-em kb 20-30%nál volt, ez még röhögve 70%on. Pedig van gyötörve rendesen még most. Magyar nyelv egyelőre nincsen, de elvagyok az angollal. Majd lehet, megpróbálom megrepozni.

    Jahh, akit a tesztek is érdekelnek, az antutu hozza a 7600-at. A telefon gyors, smooth, stabil. GPS 2-3 perc alatt talál jelet (ezen még dolgozom). Panelje szép, éles képet ad. JB jól hasít.

    A tmallboxtól lett rendelve, 12 nap alatt ért ide, singposttal. Kaptam ajiba európai adaptert a töltőfejhez, egy origi screen protectort és egy műanyag takarót a hátára. A 106-os módosított ROMmal jött, azóta ez cserélve többször, most a LiFe féle custom ROM fut rajta, ez ki van takarítva minden szeméttől, rootolt + twrp recovery.

    X.

    Cave canem!

Új hozzászólás Aktív témák