Új hozzászólás Aktív témák

  • barobag

    csendes tag

    Sziasztok!
    Én kb 2 hónapja nyúzom a ZP 100-at. Király, de!
    A GPS téveszt kb 200 m-t (mindegyik navi progival), Feltettem a 4.01 et, elég stabil, de a procit állandó 1Ghz-en rörgeti. Tettem rá CPU beállítót, de minden töltés és bekapcsolás után be kell állítani (performance-ról ondenmand-ra, etz azért nem olyan nagy hátrány) szerintem a 2.3.6 jobb de ott a hívásoknál össze vissza jöttek fel a felvevő gombok, viszont 2 napot kibírt light-os használat mellett. A 4.0 val max 1 nap. Még egy furcsaság vettem hozzá egy jóárúsított iphone (gyári!!) töltőt 1000 mAh. ha töltöm vele tölt mint a barom de az érintőképernyő teljesen megbolondul, ha használni akarom akkor viszont addig le kell húznom a töltőről (kedves vágottszemű barátaink "elfelejtették" elküldeni a töltőt. Szerintem a teló jó, én már 6 éve dualos vagyok és egy éve vártam valami ilyesmit. Nekem bevált de egyet értek azokkal akik azt mondják nem érdeme felrakni a 4.0-t. Véleményem szerint a 2.3.6 -al a fényképek is királyabbak voltak (vagy csak közben romlott a szemem)
    Még egy furcsaság, a nevekhez rendelt csengőhangokat (Ringo Lite proval) néhan csak úgy elfelejti, kezdek rájönni ha a telefonkönyvvel vagy a hívásértesítésekkel kapcsolatos progit próbálok rá varázsolni, akkor hülyül be a kicsike. A "magyarításhoz" javaslom mindenkinek a MoreLocale program felrakását, így egy csomó dolog magyarul is tud futni.
    Egyébként kezdő androidos vagyok, a 4.0 -ás uppgrade-lést is tanult kollégáim segítettek megcsinálni, ezúton is köszönet Nekik érte.
    Ettől függetlenül kedvelem a telefont, abszolút jó vétel, és a kijelzője még a mostani verőfényben is látható, csak az a fránya 1 napos üzemidő. Ha erre van valakinek jó tippje szívesen fogadnám, egyébként az összes általam fellelt CPU vezérlővel uganazt (lásd fentebb) csinálja, vagy el sem indul.
    Ennyit a tapasztalatokról, másokét is szívesem olvasnám továbbra is!

Új hozzászólás Aktív témák