Új hozzászólás Aktív témák

  • ctibor

    senior tag

    válasz hunaqua #15704 üzenetére

    Na várjál, ez nem fog stimmelni...

    Egy zip. formában fleselhető ROM csak a boot.img-t tartalmazza image formátumban, a system fájlokat szépen mappákba rendezve (\data, \meta-inf, \system) foglalja magában. Amit pedig az orosz oldalról beidézel, az egy bezippelt CWM backup, ami egy könyvtárban tartalmazza az összes .img (és pár egyéb) fájlt. De ezek ún. lemezképek, nem normál fájlok! Ezt a csomagot szintén a CWM recoveryvel lehet flash-elni, de nem a 'zip installálása' hanem a 'recovery' menüpontból. Vagy pedig Flash Tool-lal.

    Szerintem nem lehet összekeverni a kettőt! Nálad azért végezhetett olyan gyorsan a "magyarítással" a Bart, mert valójában nem csinált semmit, hiszen egyetlen .apk-t sem találhatott a csomagban...

    Nem vagyok szakember, lehet, hogy hülyén fejeztem ki magam, de talán érthető, hogy mit akartam dadogni... Tudtommal a Thl W5-höz továbbra sincs zip formájú firmware. Ez nem jelenti azt. hogy nem lehetne magyarítani, csak nekünk kell hozzá megcsinálni a a zip csomagot a telefon system fájljairól, amire ráeresztjük a Bart-ot (ezt korábban Hungobungo nagyon jól leírta).

    Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM

Új hozzászólás Aktív témák