Új hozzászólás Aktív témák

  • ctibor

    senior tag

    válasz tutis #13569 üzenetére

    Van itt valakinek THL W5 készüléke? Kíváncsi lennék mit mond róla

    Igen, nekem van. Két napja kaptam meg. (Adatlapot nem tudok kitölteni, mert a családomtól kaptam ajándékba -- tudták, kb. milyen telefont keresek -- és amikor a részletekről érdeklődtem, a válasz ez volt: ajándék [te]lónak ne nézd a fogát... :) )

    Szóval: eddig elégedett vagyok vele. Igen jó, részletgazdag a képernyő, nagy felbontású fotókat is gyönyörűen mutat, és jól lejátszotta azt a pár videót, amit kipróbáltam rajta. Az 1280x720-as felbontás már olyan finom, hogy csak a legnagyobb betűméretre állítva olvashatók rajta könnyen a szövegek, de így viszont gond nélkül. (egyébként gyárilag - vagy boltilag? - arra volt állítva). A betekintési szög zseniális, egészen oldalról nézve is jól látható.

    Az op. rendszer teljesen mezítlábas ICS 4.0, de minden akadás nélkül, igen fürgén dolgozik. Ezzel a hardverrel persze illik is. Van egy tucatnyi nyelv rajta, de MAGYAR NINCS. Ha valakinek van ötlete magyarításra, kérem jelezze! (akár privátba is). És persze szeretném majd rootolni is, ha lesz hozzá bejáratott megoldás.

    Ami negatívumot eddig észrevettem, csak annyi, hogy egy napnál tovább nem bírja az akku, igaz, az ismerkedés elején vagyunk és elég sokat nyomkodom. Elég vékony műanyag a hátlapja, de ez eddig nem okozott problémát és a készülék jól össze van rakva. Általában: mind a kinézetén, mind a működési színvonalán látszik, hogy ezek már nem azok a régebbi kínai telefonok... Ezzel bárhol "meg is lehet jelenni". Ja, és a dobozban volt egy félig átlátszó hátlap-védő műanyag tok és egy képernyővédő fólia is.

    Zenehallgatásról (közepes hangerő, nem kiemelkedő, de nem is halk) és fotózásról még nincs tapasztalatom, egyszerűen nem jutottam hozzá...

    ÖSSZESSÉGÉBEN: örülök az új telónak és 2 kártyásban -- azt hiszem -- mindenképpen a felső kategóriába tartozik.

    Megpróbálom felölteni az Antutu-eredményét.

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM

Új hozzászólás Aktív témák