Új hozzászólás Aktív témák

  • IldiH

    aktív tag

    válasz Beni2360 #116176 üzenetére

    THL 4400, de tudtam előre, hogy nem jó benne a GPS, ezért vettem hozzá a külső bluetooth-ost. Ez a K4000 talán még pontosabban mutatja, mint a külső vevős. Az iránytű megjelenítés nélkül meg tudok élni ilyen pontosság mellett (amúgy is van nálam mindig a térképpel együtt ;) ).

    (#116177) RVR400: Nem tudom mennyit bír igazából az aksi, ezt még nem gyötörtem meg igazán. Nekem főleg azért fontos a nagy aksi, hogy az erdőben ne merüljön le (és ne cipeljek magammal töltőt), esetleg tudjam tölteni belőle a fejlámpát, akármit.

    (#116179) hevizms: ha jól emlékszem, akkor a szoftveres hibák még tavaly voltak és javították. Legalábbis én már azokkal nem találkoztam, most jött rá megint egy frissítés. A törés meg kb szerencse kérdése, én is le szoktam ejteni telefonokat és eddig mindig megúsztam. A férjem viszont mindent összetör: telefon, tab, psp, strapafon, most akkor a készülékek a rosszak? :D
    Én úgy éreztem, hogy ennyiért muszáj megvenni, kevesebbért 2x olyan jó, mint az előző, a hazai forgalomban lévő neves márkák árához képest ajándék.

Új hozzászólás Aktív témák