Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz GIJoe #108957 üzenetére

    Leagoo-ról nincs több készülékes tapasztalatom. A fórumot viszont követem, és annyira nem rémlik hogy a régebbi 6582 belűekkel gondok lettek volna.
    Aztán egyszer ráakadtam egy sztorira véletlenül, most megint megtaláltam. Az a lényege, hogy vett egy leagoo-t mert olcsó, és hackelgetés közben törlődött a touch panel szalagkábelén található kis kontroller firmware. Az ilyesmi egyáltalán nem szokott letölthető lenni (örülhetünk ha rom van), emberünk próbálkozott mindennel, de gyakorlatilag minden típusban egyedi paraméterek vannak, így a touch-nak annyi, ilyenkor szoktak másikat rendelni. Végső kétségbeesésében írt a leagoo supportnak, és elküldték neki!!!

    Na ezt próbálja meg valaki samsung-lg-apple-sony-htc és társaival vagy bármelyik kínai bandával!

    Úgyhogy simán előbb bevállalnék egy leagoo-t mint egy blackview-umi-elephone-ulephone-akármi feltörekvőt.

    Ez az elite1 egyébként pofás utódja lehetett volna a ZTE V5-nek, de a szenzorok (illetve hiányuk) miatt nem játszik. Nehéz neki utódot találni úgy hogy ne legyen nagyobb méretre, férjen bele nettó 200$-ba (annak idején az is annyi volt), és ne legyen visszalépés (gyorsabb mint a snapdragon 400, 3GB ram, 2 sim+sd, jó gps, legalább olyan kamera (ez nem kéne hogy olyan nehéz legyen, pedig az), legalább azok a szenzorok mint a V5-ben (gyro, compass/magnetic, proximity, light), hd képernyő (max fullhd de nem igénylem).

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák