Új hozzászólás Aktív témák

  • hungobungo

    aktív tag

    válasz Moric #1028 üzenetére

    Üdv,

    Egy hibája van, amiről olvastam eddig (de javítható): a Market nem az én hibámból döglött meg, mint ahogy írtam, hanem alapból csak a kínai piac van rajta. Ezt a root-olás után simán a market felmásolásával (pl. a com.android.vending-3.5.16.apk -t) a /system/app mappába és a hozzáférési jogok kiosztásával javítani lehet.
    Én a korábban említett Oldmarket-tel oldottam meg, ami még gyorsabb is, és automatikusan elvégzi a fenti műveleteket, csak root-olni kell a telefont előtte.

    Android 4 szerintem még nincs egy fogalomban lévő mtk6575-ös telón sem (a zopo fórumán már van fejlesztői videó róla), ehhez még tutira nem adtak ki.

    Amúgy táblagépen és telefonon már teszteltem, és bár rendszer szinten jobban állítható, alkalmazás szinten meg pofásabbak az újabb naptár/gmail/stb. felületek, annyit nem ad hozzá egy telefonhoz, hogy ezért várjon valaki, max. a plázapistikéknek lehet fontos...

    Akit érdekel, megvan a ZOPO ZP100-as külalakjának ihletője, keressetek rá a HTC X515E (Rider) telefonokra.

    Itt vannak képek:
    http://product.pchome.net/mobile_phone_htc_htcrider/picmore-321444-7291054-184.html

    A zopomobile fórumban olyat olvastam, hogy a G14-es, HTC-khez (pl. Sensation) gyártott aksival kompatibilis az, ami benne van, illetve a fenti HTC-hez gyártott védőtok is jó hozzá.

    QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179

Új hozzászólás Aktív témák