Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #45185024

    törölt tag

    válasz Bossp #38942 üzenetére

    Baromságokat írnak. PCXnek sikerült már a héten letöröltetnie egy videóját az egy hétre egy jóságot elkövettük. :K
    Angolban ez van:
    Nvidia CEO Jensen Huang said GeForce RTX 2080 'crushes' Radeon VII and that 'FreeSync just doesn't work.

    Kezdjük az elejéről egy Huang Zsen-hszün nevezetű emberke megszületett Tajvanon. Korán áthajózott Amerikában ott lediplomázott felvette Jen-Hsun (Jensen) Huang nevet és elment az AMDbe dolgozni.
    Na eddig ismerős a dolog mert ez a fél Intelről is elmondható. :DDD
    Ugye arról van szó hogy AMD az olcsó a közép és a felső 144 es monitorokra is ad Freesyncet, és értelemszerűen a Freesync TVkre is.
    NV meg csak egy válogatott marék TOP monitorra. Sokszor bejönnek Amd fórumokra olyanok akik megveszik a legolcsóbb monitorokat és problémáik vannak vele, a freesync tartománnyal színnel stb.
    Nézd amikor valaki valamit vesz mondjuk black fridayon akkor nem foghatja az AMD a kezét hogy fiam ez pont annyit ér amennyi az ára.
    Lisa nagyon korrekten elmondta ezt (volt már linkelve) azt is hogy a freesync 2 HDR-nél szigorodnak a szabályok.
    Valódi nevén Zsen-hszün-nek ez a nyilatkozata borzasztóan unszimpatikus volt kezdi a Musk-ká való evolucionálást. És erre rájörr a Magyar újságírás dilettantizmusa.
    De volt már itt olyan újságcikk hogy az NVnek behozhatatlan előnye van :D aztán csak jön 7nm-en egy 2080 erősségű kártya. Aki NV fanboy az NV fanboy de ha most Huangról is kiderül ez akkor azonnal megeszem a reggeli briósomat :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák