Új hozzászólás Aktív témák

  • grigo

    őstag

    válasz albert8 #47001 üzenetére

    Ez szerintem baromi jó lett volna.
    Gondolom természetes fényt kapott jobbról, balról lehetett volna a képen kívül deríteni akár egy fehér papírlappal is vagy bármivel, esetleg jobbról szűrni a fényt bármivel ami akad. Ha nincs semmi akkor akár utólag balról szelektívbe kicsit visszaszedni a bal oldali sötét részt.
    Nem tudom már ki mondta, de a kép ordít a porcukorért :D
    Nekem a második kuglóf jön be, ha kicsi a háttér akkor én is inkább fentről lőttem volna mint élesen szétnegyedelni a felső sarokba. Ha lett volna még helyed és háttered mögötte és mellette akkor lehetett volna más szögből. De ezt te tudod mire volt lehetőséged.
    Az eper király, a rongyot nem tudom, de az a piros végű valami, meg a zöld kilógó izé nem tudom mik és így már zavar. Én azt kivettem volna.
    Ami még nagyon frankó lenne, de ez már csak az agyalás, egy retró bögre (piros pöttyös/bádog) kakaóval :B

    Jó ötlet volt ez így, jöhetne ilyen gyakrabban, mert üde színfolt.

    46991: 2-es szerintem zsír, 3-as lehetne egy frankó üdítő kép de még melós, meg máshogy kellene vágni/kompózni. Viszont egy próbának elment, hogy tudd mi kell ha újra lőnéd.
    1. kép is zsír lehetne, szelektívben külön külön esnék neki a részeinek, összehozva a lemenős hangulatot, a kép egészével, mert nekem az alja hideg és sötét, valamiért a tetejét is hidegnek érzem naplementének.
    Összességében egyikkel sem leszek Natgeo címlapon de frankó betanulós kép.
    Kajafotózáshoz meg is hoztad a kedvem, be kell rendelni hátteret assonyt meg sütésre késztetni jó gyakran :)

    [ Szerkesztve ]

    https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/

Új hozzászólás Aktív témák