Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Most olyan problémám van, hogy az Y gomb nyomogatásával sem tudom lerázni magamról az ellenfeleket. Azonnal meghalok. Pedig az a default. Mi a pöcsömet csinálok rosszul?!
Egy rakás szar ennek a játéknak az irányítása.
-
GodGamer5
addikt
Nem, csak mivel pont Emily-vel kezdtem, ezért utólag volt furcsa, hogy Carnby-vel érthetetlenebb a sztori. Meg más tesznél olvastam, hogy ez azért van mert Emily a fő történetszál.
#10 melega: Biztos meg lehet szokni, esetleg leveszed a nehézségi szintet, csak nekem bill+egérrel sokszorosan reszponzívabb volt az irányítás.
-
Bad Pritt
félisten
Nem, inkább olyan mennyiségű különböző elemmel volt teletömve az a játék, amit azóta maximum az It Takes Two-ban tapasztaltam és ott is csak jól szeparált módon külön pályákon. Mintha nem lett volna egy olyan vezető a projekt élén, aki azt mondta volna bármelyik ötletre, hogy ez nem kell, inkább belezsúfoltak mindent, ami csak az eszükbe jutott és sok minden emiatt félkész érzetet keltett.
Már önmagában az, hogy fps és tps mód között váltakozik a nézet egy olyan ötlet, amit baromi nehéz normálisan kivitelezni nem hogy 2008-ban, de még manapság is, nem véletlen nem próbálkozik vele senki. A legviccesebb meg az volt az egész játékban, hogy a V-Rally meg TDU fejlesztőcsapat csinálta és mégis ritka szar volt a kocsi irányítása, mert hát nyilván az is kellett egy túlélőhorrorba, miért ne alapon. -
-
-
MikeWazowski
veterán
Baromi optimalizálatlan lett a game, nekem nagy csalódás.
-
Bad Pritt
félisten
...a 2008-as meg tele volt korszakalkotó szuper újításokkal, csak nem AITD-nak kellett volna hívni, meg a játékot sem ártott volna befejezni mielőtt kiadják...
Befejezték, az volt a PS3-as kiadás.
Nem mondom, hogy ég és föld a különbség, de egy érzékelhetően jobb port volt a többihez képest és még plusz küldetést is kapott.
-
GodGamer5
addikt
Nekem kellemes meglepetés volt, iszonyat szórakoztató, megpróbáltak maximálisan hűek lenni az eredeti mesterműhőz, jól hozták a Lovecraftos sztorit is, sok az utalás, jól lopták a Resi,SH egyes elemeit is.
Amivel problémám volt,az a beakadások, néhol idegesítő harcok , pl a pókoknál a hajón párazor dührohamot kaptam.
A DarkMan meg szerintem béna volt egy Lovecraft sztorihoz.
Amúgy mindenképpen Emilyvel kell kezdeni a játékot, különben érthetetlen lesz sok helyen a történet.Annó a New Nightmare amúgy elég hangulatos meg Darkos volt, a 2008-as meg tele volt korszakalkotó szuper újításokkal, csak nem AITD-nak kellett volna hívni, meg a játékot sem ártott volna befejezni mielőtt kiadják...
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Erről lehet vitatkozni, de a félig beidézett mondat ezen része alapvetően arra irányult, hogyha innovációra és kreativitásra vágyik az ember (ami '92-es mércével nézve eléggé az eredeti sajátja volt), akkor jobbat nem is lehetne találni a 2008-asnál, ami a mai napig az egyik legexperimentálisabb és legegyedibb AAA játék, ami készült, függetlenül a játék bizonyos gyengeségeitől és attól, hogy néhány ötlet talán nem a legjobban sült el. Csak hogy más példát ne mondjak: a kommentedben FPS-ként hivatkozol rá, holott a belső nézet (és azon belül is a belső nézetes lövöldözés) csak egy parányi részét teszi ki, és többnyire külső nézetből látod a karaktert.
-
nem közelíti meg, és nem is fogja ‘92-es elődjét – ha tehát az utóbbira vágyunk, a legjobb opciónk még mindig a megosztó 2008-as reboot marad
Mármint a 2001-es "The New Nightmare"?
Mert hogy a 2008-as FPS lövölde nem ajánlott a AitD hangulathoz, az hótziher'.GOG-on -90%-al akciózzák a régi részeket... véletlen lenne? Aligha.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Visszatért a túlélőhorror műfajának utat törő Alone in the Dark, Derceto villája pedig ismét tárt kapukkal vár minket meganyi rejtélyével és rémségeivel.
- AMD RYZEN 5 3400G proci eladó vagy VGA beszámítók +ráfizetéssel ha kell !
- Több Darab! Corsair HS80 RGB Wireless
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,512GB SSD
- Gigabyte RTX 3070 Aorus Master Eladó
- DDR5 32GB KINGSTON 5600MT/s SODIMM laptop RAM, több db- ÚJ, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- 16GB G.SKILL Trident Z Royal 4600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest